Disk birleştirme performanta azalmaya neden olur mu?

İmam Ink

Hectopat
Daha fazla  
Soru üstteki gibi M.2 SSD kullanıyorum ve depolama konusunda biraz sorunlarım var diskleri birleştirmek aklıma geldi ancak birkaç yerde bunun disk performansını düşürebileceğini görmüştüm. Sorun olur mu?

50 gblık bir modelle yapılması mantıklı olmaz. Eğer çok depolamaya ihtiyacınız varsa en ucuzu hdd almak.

Sabit diskin tek parça olması hem hızına hem de ömrüne olumlu etki eder. Birleştirin.

50 gblık bir modelle yapılması mantıklı olmaz. Eğer çok depolamaya ihtiyacınız varsa en ucuzu hdd almak.
iki tane disk yok sanırım yanlış anladınız ya da benim türkçem yetmedi tek disk var iki parçaya ayrılmış birleştirsem sorun olur mu demek istemiştim

iki tane disk yok sanırım yanlış anladınız ya da benim türkçem yetmedi tek disk var iki parçaya ayrılmış birleştirsem sorun olur mu demek istemiştim.
Evet yanlış anlamışım. Bende diyorum 50 gb m2 nasıl var . Zaten tek diskmiş tabiki birleştirin, arkadaşın dediği gibi tek parça kalması ömrüne katkı sağlar. Sistem diskinde 30-50 gb boş alan bulundurun her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…