M Muhammed85 Ziyaretçi 29 Ocak 2015 #1 Merhaba arkadaşlar konuda belirttiğim gibi kullanımı basit güçlü ve performanslı disk birleştirme programı arıyorum. Auslogic disk defrag program sistemimi bozdu. Oyunlar açilmaz oldu. Dosyalar karıştı. Başka önerilerinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar konuda belirttiğim gibi kullanımı basit güçlü ve performanslı disk birleştirme programı arıyorum. Auslogic disk defrag program sistemimi bozdu. Oyunlar açilmaz oldu. Dosyalar karıştı. Başka önerilerinizi bekliyorum
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 29 Ocak 2015 #2 Disk birleştirme için yazılım tavsiye etmiyoruz. Windows otomatik bakımda kendisi birleştirir. Disk birleştirme yazılımı kullanıp sistemini bozan biri nasıl daha yazılım arayışlarında onu da sormak gerek...
Disk birleştirme için yazılım tavsiye etmiyoruz. Windows otomatik bakımda kendisi birleştirir. Disk birleştirme yazılımı kullanıp sistemini bozan biri nasıl daha yazılım arayışlarında onu da sormak gerek...