S stormz1 Centipat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #1 Bilgisayarımda C ve D diski ayrı durumda. Bunları birleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? (D diski komple boş) Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2022
Bilgisayarımda C ve D diski ayrı durumda. Bunları birleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? (D diski komple boş)
XxX_KEBABTRG_XxX Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 618 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 3 Eylül 2022 #2 stormz1 dedi: Bilgisayarımda C ve D diski ayrı durumda. Bunları birleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? (D diski komple boş) Eki Görüntüle 1505330 Genişletmek için tıkla... Formatlama yapabilir verileri yedekleyip birleştirin! (birimleri silip ardından yeni basit birim oluşturun. Ayarlarınzı yapıp tamama tıklayın.) İyi kullanımlar.
stormz1 dedi: Bilgisayarımda C ve D diski ayrı durumda. Bunları birleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? (D diski komple boş) Eki Görüntüle 1505330 Genişletmek için tıkla... Formatlama yapabilir verileri yedekleyip birleştirin! (birimleri silip ardından yeni basit birim oluşturun. Ayarlarınzı yapıp tamama tıklayın.) İyi kullanımlar.
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #3 stormz1 dedi: Bilgisayarımda C ve D diski ayrı durumda. Bunları birleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? (D diski komple boş) Eki Görüntüle 1505330 Genişletmek için tıkla... D diskine sağ tık yapıp silin: Ayrılmamış alan olarak gözükecektir. Ayrılmamış alan olarak gözüktüğü zaman C diskine sağ tık yapıp genişlet seçeneğine tıklayın ve genişletin.
stormz1 dedi: Bilgisayarımda C ve D diski ayrı durumda. Bunları birleştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? (D diski komple boş) Eki Görüntüle 1505330 Genişletmek için tıkla... D diskine sağ tık yapıp silin: Ayrılmamış alan olarak gözükecektir. Ayrılmamış alan olarak gözüktüğü zaman C diskine sağ tık yapıp genişlet seçeneğine tıklayın ve genişletin.