F furknkse Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar, Bende 5400RPM HDD var. Oyunlarda FPS dropa sebep oluyor. SSD C diski, HDD D diski. Ben bu iki diski birleştirebilir miyim? furknkse dedi: Arkadaşlar, Bende 5400RPM HDD var. Oyunlarda FPS dropa sebep oluyor. SSD C diski, HDD D diski. Ben bu iki diski birleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Doğrusu disk 1 ile disk 2'yi birleştirebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2022
Arkadaşlar, Bende 5400RPM HDD var. Oyunlarda FPS dropa sebep oluyor. SSD C diski, HDD D diski. Ben bu iki diski birleştirebilir miyim? furknkse dedi: Arkadaşlar, Bende 5400RPM HDD var. Oyunlarda FPS dropa sebep oluyor. SSD C diski, HDD D diski. Ben bu iki diski birleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Doğrusu disk 1 ile disk 2'yi birleştirebilir miyim?
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 7 Aralık 2022 #2 furknkse dedi: Arkadaşlar, Bende 5400RPM HDD var. Oyunlarda FPS dropa sebep oluyor. SSD C diski, HDD D diski. Ben bu iki diski birleştirebilir miyim? Eki Görüntüle 1595957 Doğrusu disk 1 ile disk 2'yi birleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam elma ile armudu toplayabilir misiniz?
furknkse dedi: Arkadaşlar, Bende 5400RPM HDD var. Oyunlarda FPS dropa sebep oluyor. SSD C diski, HDD D diski. Ben bu iki diski birleştirebilir miyim? Eki Görüntüle 1595957 Doğrusu disk 1 ile disk 2'yi birleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam elma ile armudu toplayabilir misiniz?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #3 furknkse dedi: Arkadaşlar, Bende 5400RPM HDD var. Oyunlarda FPS dropa sebep oluyor. SSD C diski, HDD D diski. Ben bu iki diski birleştirebilir miyim? Eki Görüntüle 1595957 Doğrusu disk 1 ile disk 2'yi birleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gereksiz olur ve bir işe yaramaz ve olmaz zaten.
furknkse dedi: Arkadaşlar, Bende 5400RPM HDD var. Oyunlarda FPS dropa sebep oluyor. SSD C diski, HDD D diski. Ben bu iki diski birleştirebilir miyim? Eki Görüntüle 1595957 Doğrusu disk 1 ile disk 2'yi birleştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gereksiz olur ve bir işe yaramaz ve olmaz zaten.
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 7 Aralık 2022 #4 @walter wick neden güldünüz?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #5 Abdul0234 dedi: @walter wick neden güldünüz? Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz örnek hoşuma gitti.
Abdul0234 dedi: @walter wick neden güldünüz? Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz örnek hoşuma gitti.
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 7 Aralık 2022 #6 walter wick dedi: Verdiğiniz örnek hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamışım hocam. Özür dilerim. (Karantina'nın dört kıtabını bitirine bana bir şeyler olmaya başladı.)
walter wick dedi: Verdiğiniz örnek hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlamışım hocam. Özür dilerim. (Karantina'nın dört kıtabını bitirine bana bir şeyler olmaya başladı.)