Micheal_ De_Santa Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #1 "Sürücüleri en iyi duruma getir" yerinden diskin hepsini birleştirecekken bilinmeyen, karışık isimli bir "sabit disk sürücüsü" gördüm. Bu nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2021
"Sürücüleri en iyi duruma getir" yerinden diskin hepsini birleştirecekken bilinmeyen, karışık isimli bir "sabit disk sürücüsü" gördüm. Bu nedir?
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #2 Micheal_ De_Santa dedi: "Sürücüleri en iyi duruma getir" yerinden diskin hepsini birleştirecekken bilinmeyen, karışık isimli bir "sabit disk sürücüsü" gördüm. Bu nedir? Eki Görüntüle 1130379 Genişletmek için tıkla... Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yazın ve %100 olduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
Micheal_ De_Santa dedi: "Sürücüleri en iyi duruma getir" yerinden diskin hepsini birleştirecekken bilinmeyen, karışık isimli bir "sabit disk sürücüsü" gördüm. Bu nedir? Eki Görüntüle 1130379 Genişletmek için tıkla... Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yazın ve %100 olduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın sorun çözülecektir.
KS KS Micheal_ De_Santa Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #3 Emrullah Önemli dedi: Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow yazın ve %100 olduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... PC ı yeniden başlatmak benim PC de çok uzun sürüyor. Artı 0 Eksi
Emrullah Önemli dedi: Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow yazın ve %100 olduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... PC ı yeniden başlatmak benim PC de çok uzun sürüyor.