Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 15 Ekim 2020 #1 Diski sil dedim D ile birleştirebilmek için şimdi birleştiremiyorum hata veriyor. C diski olan SSD D olan harddisk sildiğim e ile D'yi nasıl birleştireceğim?
Diski sil dedim D ile birleştirebilmek için şimdi birleştiremiyorum hata veriyor. C diski olan SSD D olan harddisk sildiğim e ile D'yi nasıl birleştireceğim?
E Ediday Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 157 15 Ekim 2020 #2 340 GB D yazan yere sağ tıklayıp birimi büyültme gibi bir ayar olması lazım.
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 15 Ekim 2020 #3 Arasında kurtarma bölümü olduğundan D ile ayrılmamış bölümü birleştiremiyorsun. Gelişmiş Partition programlarıyla Kurtarma bölümünü sona ayrılmamış bölümü de öne alıp birleştirebilirsin diye düşünüyorum.
Arasında kurtarma bölümü olduğundan D ile ayrılmamış bölümü birleştiremiyorsun. Gelişmiş Partition programlarıyla Kurtarma bölümünü sona ayrılmamış bölümü de öne alıp birleştirebilirsin diye düşünüyorum.
Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 15 Ekim 2020 #4 Ediday dedi: 340 GB D yazan yere sağ tıklayıp birimi büyültme gibi bir ayar olması lazım. Genişletmek için tıkla... Birimi genişlet diyorum “disk veya diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok” diyor. 118483 dedi: Arasında kurtarma bölümü olduğundan bence. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım ?
Ediday dedi: 340 GB D yazan yere sağ tıklayıp birimi büyültme gibi bir ayar olması lazım. Genişletmek için tıkla... Birimi genişlet diyorum “disk veya diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok” diyor. 118483 dedi: Arasında kurtarma bölümü olduğundan bence. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım ?
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 15 Ekim 2020 #5 Mirexol dedi: Birimi genişlet diyorum “disk veya diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok” diyor. Ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş Partition programlarıyla Kurtarma bölümünü sona ayrılmamış bölümü de öne alıp birleştirebilirsin diye düşünüyorum.
Mirexol dedi: Birimi genişlet diyorum “disk veya diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok” diyor. Ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... Gelişmiş Partition programlarıyla Kurtarma bölümünü sona ayrılmamış bölümü de öne alıp birleştirebilirsin diye düşünüyorum.
E Ediday Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 157 15 Ekim 2020 #6 Mirexol dedi: Birimi genişlet diyorum “disk veya diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok” diyor. Ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok. Google'da vardır bir çözümü.
Mirexol dedi: Birimi genişlet diyorum “disk veya diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok” diyor. Ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... Bir fikrim yok. Google'da vardır bir çözümü.
Mirexol Kilopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 171 15 Ekim 2020 #7 118483 dedi: Gelişmiş Partition programlarıyla Kurtarma bölümünü sona ayrılmamış bölümü de öne alıp birleştirebilirsin diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerekiyor ?
118483 dedi: Gelişmiş Partition programlarıyla Kurtarma bölümünü sona ayrılmamış bölümü de öne alıp birleştirebilirsin diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerekiyor ?