retrower Megapat Katılım 1 Haziran 2013 Mesajlar 509 4 Eylül 2013 #11 Recep Baltaş dedi: Aynı şey. Geçici klasörü C'de. Genişletmek için tıkla... Anladım, peki son olarak Ben 1 tb harici aldım, o haricideki biraz alanı C ye atmak istiyorum. C de 150 gb. Ama yapamıyorum, diski genişlet olmuyor.
Recep Baltaş dedi: Aynı şey. Geçici klasörü C'de. Genişletmek için tıkla... Anladım, peki son olarak Ben 1 tb harici aldım, o haricideki biraz alanı C ye atmak istiyorum. C de 150 gb. Ama yapamıyorum, diski genişlet olmuyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Eylül 2013 #12 Olmaz. Bu yapmaya çalıştığınıza RAID deniyor.
retrower Megapat Katılım 1 Haziran 2013 Mesajlar 509 4 Eylül 2013 #13 Recep Baltaş dedi: Olmaz. Bu yapmaya çalıştığınıza RAID deniyor. Genişletmek için tıkla... Ovv, karmakarışık bir işmiş bu RAİD. Ben yapamam heralde Peki hocam, yorum atan herkese çok teşekkür ederim.
Recep Baltaş dedi: Olmaz. Bu yapmaya çalıştığınıza RAID deniyor. Genişletmek için tıkla... Ovv, karmakarışık bir işmiş bu RAİD. Ben yapamam heralde Peki hocam, yorum atan herkese çok teşekkür ederim.