M marsupialrich Hectopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2019 #1 Disk yönetiminden sadece küçük bir bölümü ayırabiliyorum, bunun için bir program vs. var mı?
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 9 Mayıs 2019 #2 MiniTool Partition Wizard Free Edition MiniTool Partition Wizard, en başarılı disk yönetim programlarındandır. Bu uygulama sayesinde, disk bölme, disk sıfırlama ve disk klonlama işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz. www.technopat.net
MiniTool Partition Wizard Free Edition MiniTool Partition Wizard, en başarılı disk yönetim programlarındandır. Bu uygulama sayesinde, disk bölme, disk sıfırlama ve disk klonlama işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz. www.technopat.net
Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 9 Mayıs 2019 #3 Benim en çok beğendiğim disk bölümleme programı GParted. Çok baba programdır. Yalnız ISO dosyasını USB belleğe çekip boot etmen gerekiyor. Link: GParted -- Download gparted.org GParted Live on USB gparted.org
Benim en çok beğendiğim disk bölümleme programı GParted. Çok baba programdır. Yalnız ISO dosyasını USB belleğe çekip boot etmen gerekiyor. Link: GParted -- Download gparted.org GParted Live on USB gparted.org