H HosCakal Kilopat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2016 #1 Arkadaşlar atacağım resimdeki diskleri brleştiremiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz? Eğer birleştirilemiyorsa Low Level Format önerir misiniz? Okuduğum kadarıyla diski fabrika ayarlarına döndürüyormuş. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar atacağım resimdeki diskleri brleştiremiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz? Eğer birleştirilemiyorsa Low Level Format önerir misiniz? Okuduğum kadarıyla diski fabrika ayarlarına döndürüyormuş. Yardımlarınızı bekliyorum.
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 11 Nisan 2016 #2 Bu sana yardımcı olacaktır Sabit Disk (II) : Disklerde Bölme ve Genişletme (Birleştirme) Prensipleri enpedi-Windows 7
Bu sana yardımcı olacaktır Sabit Disk (II) : Disklerde Bölme ve Genişletme (Birleştirme) Prensipleri enpedi-Windows 7
H HosCakal Kilopat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2016 #3 Kardeşim işe yaramıyor. Başka bir önerin var mı? Düzenleme: Önerdiğin sitedeki başka bir konuya bakarak sorunu çözdüm. Öğrenmek isteyenler için Diskpart yöntemi ile. Son düzenleme: 11 Nisan 2016
Kardeşim işe yaramıyor. Başka bir önerin var mı? Düzenleme: Önerdiğin sitedeki başka bir konuya bakarak sorunu çözdüm. Öğrenmek isteyenler için Diskpart yöntemi ile.
eror404 Hectopat Katılım 12 Nisan 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2016 #4 Best Free Partition Manager for Windows | MiniTool Partition Free bir de buna bak yardımcı olmuşumdur inşallah.(disk ile her şeyi yapabiliyorsun bu programla)Recep ustanın videolarını izle biraz.
Best Free Partition Manager for Windows | MiniTool Partition Free bir de buna bak yardımcı olmuşumdur inşallah.(disk ile her şeyi yapabiliyorsun bu programla)Recep ustanın videolarını izle biraz.