S SKaan2 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #1 Merhabalar, az once diskimi ikiye bolum bir bolumune Android kurdum. Kurulumda grub boot Manager kurdum (yani oyle yaziyordu). Fakat bilgisayar direkt Windows boot ediyor. Nasıl bilgisayarimi diger disk bolumunden boot edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2021
Merhabalar, az once diskimi ikiye bolum bir bolumune Android kurdum. Kurulumda grub boot Manager kurdum (yani oyle yaziyordu). Fakat bilgisayar direkt Windows boot ediyor. Nasıl bilgisayarimi diger disk bolumunden boot edebilirim?
iGY 6 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 1.895 Makaleler 2 Çözümler 25 Yer Miami, FL 22 Ağustos 2021 #2 BIOS üzerinden disk önceliğini diğer diske vererek yapabilirsin. Sistem UEFI destekliyorsa Boot Menu üzerinden yapabilirsin.
BIOS üzerinden disk önceliğini diğer diske vererek yapabilirsin. Sistem UEFI destekliyorsa Boot Menu üzerinden yapabilirsin.
P Pienia Picopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 75 22 Ağustos 2021 #3 Secure Boot kapalı mı? Boot Menu'den GRUB'u seçebilirsin.