Disk boyutu yanlış görünüyor

Diskteki verileri CTRL + a yapıp mı kontrol ettiniz. Windows'un gizli klasörlerinin olduğunu hesaba katmış mıydınız.

Klasörlere sağ tık attım oradaki diskteki boyutundan kontrol ettim.

Diskinizde kayıp alan göremedim. Dosya yöneticinizde yukarıda bulunan alet çubuğunda bulunan görünüme basıp gizli dosyaları göster deyin ve boyutu tekrar kontrol edin.

Diskinizde kayıp alan göremedim. Dosya yöneticinizde yukarıda bulunan alet çubuğunda bulunan görünüme basıp gizli dosyaları göster deyin ve boyutu tekrar kontrol edin.

30 gbydi 21 GB oldu hocam 30 GB yanlış gösteriyordu 21 GB yanlış gösteriyor.

Bide hocam 2 disk ayrı 1tb diyo normalde 952 gb ama

Bide hocam 1TB SSD ayrılmış 952gb gösteriyo ikisi toplam birleştirsem 1000gb olur mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…