serhatyavass
Yoctopat
Daha fazla
Samsung HD322IJ ATA Device HDDDisk modeli nedir? Bu hızlar çok yavaş. USB bellekler bile daha hızlı neredeyse.
CrystalDiskInfo yazılımını indirin. Ardından üst kısımdan seçenekler > gelişmiş özellikler > ham değer > 10DEC yapıp ekran görüntüsü atınız.
HDD için HD Tune Pro yazılımını indirin. Ardından programı açın. Üst kısımdan HDD'nizi seçiniz. Sonra error scan testi yapın Quick Scan kapalı şekilde. Ardından yine ekran görüntüsü atınız.
Geri dönüşünüzü bekliyorum.
Laptop değil masaüstü ve dediğiniz uygulamaları indirdim, değerler şunlar:Cihazınız laptop sanırım. Disk 320 GB olmalı. Yukarıda dediğim işlemleri yapıp ekran görüntüsü atar mısınız?
O zaman bilgisayara win 8.1 veya 7 mi kurayım? Ayrıca diğer dediklerinizi daha önce kapatmıştım. Ona rağmen bu durumda.Disk değerleri normal, HDD ile windowsun 2020 sonrası sürümlerini kullanırsanız bu kasmalar olabilir.
Ayrıca C bölümünde yer kalmamış, gereksiz dosyaları D bölümüne alıp, diskinizi defrag yapın. Windows search hizmetini kapatın, arka plan gereksiz uygulamaları kapatın.
Windows 10 1507 bir deneyin, sonra windows 8.1 ve 7 denersiniz ama internete hemen bağlanmayın, önce belli ayarları yapın, sonra bağlanır bağlanmaz, etkinleştirin, eksik sürücülerinizi yükleyin, defender ve güncellemeleri kapatın, yeniden başlatın, güncellemeler güncel olmayan sürümlerde yavaşlamaya sebep oluyor. Sonra revo ile gereksiz mağaza uygulamalarını kaldırın. Kurulumdan sonra antivirüs olarak, Eset deneme sürümü bir süre sizi idare eder. Bazen düzen tutmama olabiliyor, deneyin bakalım umarım işinizi görür.O zaman bilgisayara win 8.1 veya 7 mi kurayım? Ayrıca diğer dediklerinizi daha önce kapatmıştım. Ona rağmen bu durumda.
Teşekkür ederim şuan 8.1 kurdum ve dediklerinizi yaptım hatırı sayılır bir gelişme var.Windows 10 1507 bir deneyin, sonra windows 8.1 ve 7 denersiniz ama internete hemen bağlanmayın, önce belli ayarları yapın, sonra bağlanır bağlanmaz, etkinleştirin, eksik sürücülerinizi yükleyin, defender ve güncellemeleri kapatın, yeniden başlatın, güncellemeler güncel olmayan sürümlerde yavaşlamaya sebep oluyor. Sonra revo ile gereksiz mağaza uygulamalarını kaldırın. Kurulumdan sonra antivirüs olarak, Eset deneme sürümü bir süre sizi idare eder. Bazen düzen tutmama olabiliyor, deneyin bakalım umarım işinizi görür.
Bununla One drive kaldırırsınız.
Rehber: Windows 10 OneDrive Kaldırma
Uyarı: Bu işlem Onedrive içindeki her şeyi silecektir! İşlemi yapmadan önce hem masaüstünüzdeki hem de Belgeler klasörünüzdeki her şeyi D:\ gibi bir sürücüye ya da C:\ kök dizine yedekleyin! Buradan gerekli dosyayı indirin...www.technopat.net
Buda Revo
![]()
Download Revo Uninstaller Freeware Portable - Free and Full Download
Get Revo Uninstaller Freeware Portable. Fully functional download of Revo Uninstaller Pro and Revo Uninstaller Freeware.www.revouninstaller.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.