Disk yönetiminden silip yeniden oluştur. Ama verilerin gidecek o diskteki.150 GB boyutu var. Windows ve AMD driver kurulu, Steam'de sadece 8 GB oyun var ama yer yok.
Windows kurulu diski silemezsin.Disk yönetiminden silip yeniden oluştur. Ama verilerin gidecek o diskteki.
Hangi dosyaların yer kapladığını tespit edin. Ona göre yardımcı olalım. C'deki ana dosyalara sağ tık özellikler diyerek kaç gb olduklarına bakın.150 GB boyutu var. Windows ve AMD driver kurulu, Steam'de sadece 8 GB oyun var ama yer yok.
Windows kurulu diski silemezsin.
Hangi dosyaların yer kapladığını tespit edin. Ona göre yardımcı olalım.
Önce sorunun ne olduğunu bulalım. Bazen ekran kaydını açık unutuyorum bi bakıyorum C de yer kalmamış belki buna benzer bir durum vardır.Görmedim Windows yazısını. Arkadaş zaten hiçbir şeyin alan kaplamadığını söylemiş sorun bu. Temiz kurulum ekranından özel sadece 150GB kaplayan diski sil tekrar yeni olarak yeni disk oluştur tekrar Windows kur düzelir. Diğer verilerin duracak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.