Disk Durumum Nasıl?

Rica ederim hocam. Dediğim gibi mutlaka yedekte tutun verileriniz. Bu Barracuda yine yapar bir Barracuda'lık, gider verileriniz falan aman aman. SanDisk SSD Plus'ın HDD versiyonu kendisi öyle anlatayım yani.

Seagate Expansion 1 TB harici diskim var. Yedeklerim onun içinde. Onu bir defa betona düşürdüm. Sonra bad sector testi yaptım. 0 bad sector .

HDD'nin kullandığı kayıt türünü nereden görebilirim?

Bu arada bad sector olmadan bu diskin ben pek bozulacağını sanmıyorum . 7 Aydır kullanıyorum 3 TB veri yazmışım / 4 TB okumuşum ona rağmen hiç ekrana sorun falan gelmedi. Sadece bu tarz programlarda böyle gözüküyor. Düşünceniz nedir bu konuda hocam? @PossibleTurco

Hocam Seagate Barracuda böyle bir HDD. Sorun yaşatmıyor başlarda ama 1 yıla yaklaşınca okuma hataları falan yaşanmaya başlanıyor. Bu böyle bir HDD. Ömrü 3 seneden uzun değil. Eğer bir sorun olursa Seagate'e mail atın. Garantisi devam ettiği için büyük ihtimalle diskinizi değiştirirler bir sorun oluşunca. Pandemiye mahsus bedava veri kurtarma hizmeti de gerçekleştirebiliyorlar. Bizim şirkette bozulan bir diskin verilerini kurtardılar ve son model bir diske koyup göndereceklerini söylediler. Şu an Hollanda'dan TR'ye gelme aşamasında disk.

Bozulması hayatımda bir şey değiştirmez .
C 860 EVO olması mutlu ediyor .

Benim Seagate Barracuda 2 TB 7200RPM disk ölüyor galiba bana mı öyle geliyor acaba?

Eki Görüntüle 941217
Diskte bir sorun yok. Seagate'in genelde Barracuda HDD'leri okuma ve arama hatalarını gösteren parametreler aslında sektör okuma ve arama sayılarını gösteriyor.
Eki Görüntüle 941203

Hocam HDTP trial süresi bitmiş .
Konunun başındayken okuma hatası sıfırken verileri ondalık yapıp paylaştıktan sonra 1 olması garip.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…