Y yaga2 Zeptopat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 Selamlar. Carraro active 280 bisikletine disk fren takmayı düşünüyorum ama bisiklet buna uygun mudur? Ayrıca bana disk fren takmamı önerir misiniz?
Selamlar. Carraro active 280 bisikletine disk fren takmayı düşünüyorum ama bisiklet buna uygun mudur? Ayrıca bana disk fren takmamı önerir misiniz?
4 495256 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 3.236 Çözümler 4 12 Temmuz 2024 #2 yaga2 dedi: Selamlar. Carraro active 280 bisikletine disk fren takmayı düşünüyorum ama bisiklet buna uygun mudur? Ayrıca bana disk fren takmamı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer hızlı sürmüyorsan tavsiye etmem gündelik için kullanıyorsan v fren gayet yeterli. Fakat hunharca kullanıyorsan hidrolik bir disk fren al.
yaga2 dedi: Selamlar. Carraro active 280 bisikletine disk fren takmayı düşünüyorum ama bisiklet buna uygun mudur? Ayrıca bana disk fren takmamı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer hızlı sürmüyorsan tavsiye etmem gündelik için kullanıyorsan v fren gayet yeterli. Fakat hunharca kullanıyorsan hidrolik bir disk fren al.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.709 Çözümler 25 Yer Adana 12 Temmuz 2024 #3 yaga2 dedi: Selamlar. Carraro active 280 bisikletine disk fren takmayı düşünüyorum ama bisiklet buna uygun mudur? Ayrıca bana disk fren takmamı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bisikletinize uygun değil disk fren.
yaga2 dedi: Selamlar. Carraro active 280 bisikletine disk fren takmayı düşünüyorum ama bisiklet buna uygun mudur? Ayrıca bana disk fren takmamı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bisikletinize uygun değil disk fren.
Y yaga2 Zeptopat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #4 Anladım teşekkürler