Agile_shadow Femtopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar disk frenden hidroliğe geçeceğim de hep yağ doldurmak zorunda mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2022
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.041 Makaleler 18 Çözümler 466 Yer Valisiz Vilayet! 1 Ocak 2022 #2 Yağı bir kere doldurursun, eğer sızma durumları falan olmazsa 3 4 sene rahat götürür.
claudespeedtr Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.780 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #3 Disk frenden hidrolik frene geçmek derken? Disk frende de kaliperlere güç uygulayan şey hidroliktir zaten ne demek istediğinizi anlamadım.
Disk frenden hidrolik frene geçmek derken? Disk frende de kaliperlere güç uygulayan şey hidroliktir zaten ne demek istediğinizi anlamadım.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.041 Makaleler 18 Çözümler 466 Yer Valisiz Vilayet! 1 Ocak 2022 #4 claudespeedtr dedi: Disk frenden hidrolik frene geçmek derken? Disk frende de kaliperlere güç uygulayan şey hidroliktir zaten ne demek istediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen mekanik diskten geçiş yapacak arkadaş.
claudespeedtr dedi: Disk frenden hidrolik frene geçmek derken? Disk frende de kaliperlere güç uygulayan şey hidroliktir zaten ne demek istediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam muhtemelen mekanik diskten geçiş yapacak arkadaş.
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 2 Ocak 2022 #5 Sıfır set halinde alacaksan içinde yağı dolu vaziyette tak kullan şeklinde geliyor zaten doldurmana gerek yok.
Sıfır set halinde alacaksan içinde yağı dolu vaziyette tak kullan şeklinde geliyor zaten doldurmana gerek yok.