Merhabalar bu sabah Sandisk SSD PLUS 120 GB SSD'im geldi taktım, Windows kurdum, güncelledim ve driverları yükledim. Benim halihazırda HDD'im vardı ve bu HDD'nin 195 GB kadarında Windows yüklüydü ve C: diskiydi. Ben de C: diskini ve kalanları sildim sadece içinde büyük oyun dosyaları olan 735 GB'lık bölüm kaldı. Sorum şu ben bu dosyalar silinmeden harddiskimi bir bütün haline getirebilir miyim?
Dipnot: Birimi genişletmek istediğimde şu uyarıyı alıyorum ve dosyalara sıkıntı gelir diye ilerlemek istemiyorum
Sen devam et. O uyarıda demek istediği, devam edersen boot sorunu olur gibisinden bir uyarı. Sen SSD ye yeni Windows kurduğun için senin HDD deki boot loader ile işin yok. Devam edebilirsin.
Çok teşşekür ederim ama az önce İbrahim Göksoy'un dediğini yaptım ve birleştiler ama sadece disk yönetiminde rekleri sarıya döndü ve ayrı ayrı gözüküyorlar. Windows Gezgininden kontrol ettiğimde 900 küsür GB görünüyor. İstediğimi almış oldum
Sen devam et. O uyarıda demek istediği, devam edersen boot sorunu olur gibisinden bir uyarı. Sen SSD ye yeni Windows kurduğun için senin HDD deki boot loader ile işin yok. Devam edebilirsin.