Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 10 Şubat 2020 #1 Merhabalar benim C diskinde yer az kaldı.D alıp vermek istedim.D'den 30 gb aldım ama C'ye bastığımda birimi genişlet seçeneği çıkmıyor.
Merhabalar benim C diskinde yer az kaldı.D alıp vermek istedim.D'den 30 gb aldım ama C'ye bastığımda birimi genişlet seçeneği çıkmıyor.
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2020 #2 Graiden dedi: Merhabalar benim C diskinde yer az kaldı.D alıp vermek istedim.D'den 30 gb aldım ama C'ye bastığımda birimi genişlet seçeneği çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanılan diski genişletmek için programlar vardır. Senin yaptığın şey sıfır disk için. Yani uzun lafı kısası program ile yapabilirsin. Ya da uğraşamam dersen 30'luk alanı yeni birim ata ve C yerine orayı kullanmaya devam et. Artı 0 Eksi
Graiden dedi: Merhabalar benim C diskinde yer az kaldı.D alıp vermek istedim.D'den 30 gb aldım ama C'ye bastığımda birimi genişlet seçeneği çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanılan diski genişletmek için programlar vardır. Senin yaptığın şey sıfır disk için. Yani uzun lafı kısası program ile yapabilirsin. Ya da uğraşamam dersen 30'luk alanı yeni birim ata ve C yerine orayı kullanmaya devam et.
coronavirus Centipat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 46 10 Şubat 2020 #3 Free Download Hard Disk Partition Manager Software | AOMEI Partition Assistant Download Download the latest Partition Magic free alternative and try partition manager software demo version for hard disk partition management for free. www.diskpart.com İşini fazlasıyla görecektir. Artı 0 Eksi
Free Download Hard Disk Partition Manager Software | AOMEI Partition Assistant Download Download the latest Partition Magic free alternative and try partition manager software demo version for hard disk partition management for free. www.diskpart.com İşini fazlasıyla görecektir.
KS KS Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 10 Şubat 2020 #4 coronavirus dedi: Free Download Hard Disk Partition Manager Software | AOMEI Partition Assistant Download Download the latest Partition Magic free alternative and try partition manager software demo version for hard disk partition management for free. www.diskpart.com İşini fazlasıyla görecektir. Genişletmek için tıkla... Şuan yapcam programla ne kadar sürer? Artı 0 Eksi
coronavirus dedi: Free Download Hard Disk Partition Manager Software | AOMEI Partition Assistant Download Download the latest Partition Magic free alternative and try partition manager software demo version for hard disk partition management for free. www.diskpart.com İşini fazlasıyla görecektir. Genişletmek için tıkla... Şuan yapcam programla ne kadar sürer?
coronavirus Centipat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 46 10 Şubat 2020 #5 Graiden dedi: Şuan yapcam programla ne kadar sürer? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hızına göre değişir ben aynı işlemi 5 dakikada hallettim aç kapat şeklinde oluyor. Artı 0 Eksi
Graiden dedi: Şuan yapcam programla ne kadar sürer? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hızına göre değişir ben aynı işlemi 5 dakikada hallettim aç kapat şeklinde oluyor.
KS KS Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 10 Şubat 2020 #6 coronavirus dedi: Bilgisayar hızına göre değişir ben aynı işlemi 5 dakikada hallettim aç kapat şeklinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Saolun. coronavirus dedi: Bilgisayar hızına göre değişir ben aynı işlemi 5 dakikada hallettim aç kapat şeklinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Neye tıklıcam. coronavirus dedi: Bilgisayar hızına göre değişir ben aynı işlemi 5 dakikada hallettim aç kapat şeklinde oluyor. Genişletmek için tıkla... C ve D var ama burda sadece C gözküyor. Son düzenleme: 10 Şubat 2020 Artı 0 Eksi
coronavirus dedi: Bilgisayar hızına göre değişir ben aynı işlemi 5 dakikada hallettim aç kapat şeklinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Saolun. coronavirus dedi: Bilgisayar hızına göre değişir ben aynı işlemi 5 dakikada hallettim aç kapat şeklinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Neye tıklıcam. coronavirus dedi: Bilgisayar hızına göre değişir ben aynı işlemi 5 dakikada hallettim aç kapat şeklinde oluyor. Genişletmek için tıkla... C ve D var ama burda sadece C gözküyor.
coronavirus Centipat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 46 10 Şubat 2020 #7 Graiden dedi: Saolun. Eki Görüntüle 499169Eki Görüntüle 499169Neye tıklıcam. C ve D var ama burda sadece C gözküyor. Genişletmek için tıkla... Disk partition manager tıklaman gerekiyor. Artı 0 Eksi
Graiden dedi: Saolun. Eki Görüntüle 499169Eki Görüntüle 499169Neye tıklıcam. C ve D var ama burda sadece C gözküyor. Genişletmek için tıkla... Disk partition manager tıklaman gerekiyor.
KS KS Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 10 Şubat 2020 #8 coronavirus dedi: Disk partition manager tıklaman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım D'den aldığım 30 gb gitti normalde 500 gb Hdd ama 470 gb gözüküyor birleşti halde. Artı 0 Eksi
coronavirus dedi: Disk partition manager tıklaman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım D'den aldığım 30 gb gitti normalde 500 gb Hdd ama 470 gb gözüküyor birleşti halde.
coronavirus Centipat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 46 10 Şubat 2020 #9 Graiden dedi: Yaptım D'den aldığım 30 gb gitti normalde 500 gb Hdd ama 470 gb gözüküyor birleşti halde. Genişletmek için tıkla... Üstte kayıt et butonuna tıklayıp rest atmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
Graiden dedi: Yaptım D'den aldığım 30 gb gitti normalde 500 gb Hdd ama 470 gb gözüküyor birleşti halde. Genişletmek için tıkla... Üstte kayıt et butonuna tıklayıp rest atmanız gerekiyor.
KS KS Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 11 Şubat 2020 #10 coronavirus dedi: Üstte kayıt et butonuna tıklayıp rest atmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... tm yaptın birleşti zaten saolun. Artı 0 Eksi
coronavirus dedi: Üstte kayıt et butonuna tıklayıp rest atmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... tm yaptın birleşti zaten saolun.