Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 738 Çözümler 11 30 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar Disk 1 olan kısımdaki 5 GB'lik alanı Yerel Disk (D: )diskine aktarmak istiyorum ama yapamıyorum diski genişlet seçeneği aktif değil nasıl aktarım yapabilirim? Dosya Ekleri 1659181119440.png 42,9 KB · Görüntüleme: 68 1659181134866.png 10 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaşlar Disk 1 olan kısımdaki 5 GB'lik alanı Yerel Disk (D: )diskine aktarmak istiyorum ama yapamıyorum diski genişlet seçeneği aktif değil nasıl aktarım yapabilirim?
Çözüm Thomas_Anderson 30 Temmuz 2022 mutlu pide dedi: İkisi farklı cihaz ondan birleşmez. Genişletmek için tıkla... Format atsam da birleştiremez miyim? D diskinden ayırmıştım. Çözümü kalıcı silmekmiş kalıcı sildim diske eklendi.
mutlu pide dedi: İkisi farklı cihaz ondan birleşmez. Genişletmek için tıkla... Format atsam da birleştiremez miyim? D diskinden ayırmıştım. Çözümü kalıcı silmekmiş kalıcı sildim diske eklendi.
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 30 Temmuz 2022 #2 Aynı diskler olmadığı için birleştiremezsin. Artı 0 Eksi
KS KS Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 738 Çözümler 11 30 Temmuz 2022 #3 436077 dedi: Aynı diskler olmadığı için birleştiremezsin. Genişletmek için tıkla... Birleştirmenin bir yolu yok mu peki? Artı 0 Eksi
436077 dedi: Aynı diskler olmadığı için birleştiremezsin. Genişletmek için tıkla... Birleştirmenin bir yolu yok mu peki?
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 30 Temmuz 2022 #4 Thomas_Anderson dedi: Birleştirmenin bir yolu yok mu peki? Genişletmek için tıkla... 5 GB olan alanı siz mi ayırdınız yoksa başka bir şey mi? Çünkü diskler ayrı gözüküyor. Artı 0 Eksi
Thomas_Anderson dedi: Birleştirmenin bir yolu yok mu peki? Genişletmek için tıkla... 5 GB olan alanı siz mi ayırdınız yoksa başka bir şey mi? Çünkü diskler ayrı gözüküyor.
OmerSubs Megapat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 240 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #5 Thomas_Anderson dedi: Birleştirmenin bir yolu yok mu peki? Genişletmek için tıkla... How to combine multiple hard drives into one volume on Windows 10 You can group two or more hard drives on your Windows 10 PC to create a single large volume to store your data. Here's is how to do it. www.windowscentral.com Bu şekilde birleştirebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da yardımcı olabilir. Artı 0 Eksi
Thomas_Anderson dedi: Birleştirmenin bir yolu yok mu peki? Genişletmek için tıkla... How to combine multiple hard drives into one volume on Windows 10 You can group two or more hard drives on your Windows 10 PC to create a single large volume to store your data. Here's is how to do it. www.windowscentral.com Bu şekilde birleştirebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da yardımcı olabilir.
KS KS Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 738 Çözümler 11 30 Temmuz 2022 #6 436077 dedi: 5 GB olan alanı siz mi ayırdınız yoksa başka bir şey mi? Çünkü diskler ayrı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ya ben şifreli bir disk açacaktım o yüzden ayırdım şu şekilde Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et OmerSubs dedi: How to combine multiple hard drives into one volume on Windows 10 You can group two or more hard drives on your Windows 10 PC to create a single large volume to store your data. Here's is how to do it. www.windowscentral.com Bu şekilde birleştirebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef o seçenek kapalı MiniTool Partition Wizard programında böyle gözüküyor. @436077 Son düzenleme: 30 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
436077 dedi: 5 GB olan alanı siz mi ayırdınız yoksa başka bir şey mi? Çünkü diskler ayrı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ya ben şifreli bir disk açacaktım o yüzden ayırdım şu şekilde Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et OmerSubs dedi: How to combine multiple hard drives into one volume on Windows 10 You can group two or more hard drives on your Windows 10 PC to create a single large volume to store your data. Here's is how to do it. www.windowscentral.com Bu şekilde birleştirebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video da yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef o seçenek kapalı MiniTool Partition Wizard programında böyle gözüküyor. @436077
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 30 Temmuz 2022 #7 Thomas_Anderson dedi: Ya ben şifreli bir disk açacaktım o yüzden ayırdım şu şekilde Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 1468988 Eki Görüntüle 1468995 Eki Görüntüle 1468998 Maalesef o seçenek kapalı MiniTool Partition Wizard programında böyle gözüküyor. @436077 Eki Görüntüle 1469182 Genişletmek için tıkla... Bir işlem yapabiliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Thomas_Anderson dedi: Ya ben şifreli bir disk açacaktım o yüzden ayırdım şu şekilde Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eki Görüntüle 1468988 Eki Görüntüle 1468995 Eki Görüntüle 1468998 Maalesef o seçenek kapalı MiniTool Partition Wizard programında böyle gözüküyor. @436077 Eki Görüntüle 1469182 Genişletmek için tıkla... Bir işlem yapabiliyor musunuz?
KS KS Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 738 Çözümler 11 30 Temmuz 2022 #8 436077 dedi: Bir işlem yapabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet çıkarıp bağlayabiliyorum diski fakat birleştiremiyorum @mutlu pide hocam nasıl disk 0 ile disk 1 birleştirebilirim. Artı 0 Eksi
436077 dedi: Bir işlem yapabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet çıkarıp bağlayabiliyorum diski fakat birleştiremiyorum @mutlu pide hocam nasıl disk 0 ile disk 1 birleştirebilirim.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.623 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #9 Thomas_Anderson dedi: Evet çıkarıp bağlayabiliyorum diski fakat birleştiremiyorum @mutlu pide hocam nasıl disk 0 ile disk 1 birleştirebilirim. Genişletmek için tıkla... İkisi farklı cihaz ondan birleşmez. Artı 0 Eksi
Thomas_Anderson dedi: Evet çıkarıp bağlayabiliyorum diski fakat birleştiremiyorum @mutlu pide hocam nasıl disk 0 ile disk 1 birleştirebilirim. Genişletmek için tıkla... İkisi farklı cihaz ondan birleşmez.
KS KS Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 738 Çözümler 11 30 Temmuz 2022 #10 mutlu pide dedi: İkisi farklı cihaz ondan birleşmez. Genişletmek için tıkla... Format atsam da birleştiremez miyim? D diskinden ayırmıştım. Çözümü kalıcı silmekmiş kalıcı sildim diske eklendi. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
mutlu pide dedi: İkisi farklı cihaz ondan birleşmez. Genişletmek için tıkla... Format atsam da birleştiremez miyim? D diskinden ayırmıştım. Çözümü kalıcı silmekmiş kalıcı sildim diske eklendi.