M MuhammetTK0 Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar 500 GB'lik HDD 2'ye ayrıldı. Genişletiyorum 'yeterli alan yok' diyor. 5 tane disk 0 bölüm 0 diye bir şey var. Bunları nasıl tek bir disk yapacağım?
Arkadaşlar 500 GB'lik HDD 2'ye ayrıldı. Genişletiyorum 'yeterli alan yok' diyor. 5 tane disk 0 bölüm 0 diye bir şey var. Bunları nasıl tek bir disk yapacağım?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.959 Makaleler 6 Çözümler 541 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 16 Şubat 2023 #2 O diski parçalamışsınız hocam. Disk 0 olanlar birimi sil deyince siliniyor mu? Ayrıca en üstte sorunlu 3 bölüm var. Bu programı kullanarak; Windows, EFI, Kurtarma Bölümü hariç tüm bölümleri silin: Paragon Partition Manager Community Edition | Paragon Software Quickly organize and optimize partitions on your internal and external disks and media for free. www.paragon-software.com Artı 0 Eksi
O diski parçalamışsınız hocam. Disk 0 olanlar birimi sil deyince siliniyor mu? Ayrıca en üstte sorunlu 3 bölüm var. Bu programı kullanarak; Windows, EFI, Kurtarma Bölümü hariç tüm bölümleri silin: Paragon Partition Manager Community Edition | Paragon Software Quickly organize and optimize partitions on your internal and external disks and media for free. www.paragon-software.com
KS KS M MuhammetTK0 Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #3 turko35408 dedi: O diski parçalamışsınız hocam. Disk 0 olanlar birimi sil deyince siliniyor mu? Ayrıca en üstte sorunlu 3 bölüm var. Bu programı kullanarak; Windows, EFI, Kurtarma Bölümü hariç tüm bölümleri silin: Paragon Partition Manager Community Edition | Paragon Software Quickly organize and optimize partitions on your internal and external disks and media for free. www.paragon-software.com Genişletmek için tıkla... Hayır silinmiyordu. Çık gir yaptım bir şey oldu Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: O diski parçalamışsınız hocam. Disk 0 olanlar birimi sil deyince siliniyor mu? Ayrıca en üstte sorunlu 3 bölüm var. Bu programı kullanarak; Windows, EFI, Kurtarma Bölümü hariç tüm bölümleri silin: Paragon Partition Manager Community Edition | Paragon Software Quickly organize and optimize partitions on your internal and external disks and media for free. www.paragon-software.com Genişletmek için tıkla... Hayır silinmiyordu. Çık gir yaptım bir şey oldu
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.959 Makaleler 6 Çözümler 541 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 16 Şubat 2023 #4 D diskindeki 508 MB'lık bölümü de silin. Daha sonra Disk Yönetiminde D'ye sağ tıklayıp "Birimi Genişlet" deyin. Artı 0 Eksi
D diskindeki 508 MB'lık bölümü de silin. Daha sonra Disk Yönetiminde D'ye sağ tıklayıp "Birimi Genişlet" deyin.
KS KS M MuhammetTK0 Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #5 turko35408 dedi: D diskindeki 508 MB'lık bölümü de silin. Daha sonra Disk Yönetiminde D'ye sağ tıklayıp "Birimi Genişlet" deyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Hepsini birleştirdim. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: D diskindeki 508 MB'lık bölümü de silin. Daha sonra Disk Yönetiminde D'ye sağ tıklayıp "Birimi Genişlet" deyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Hepsini birleştirdim.