Disk genisletmeye calıstıktan sonra "an operating System wasn't found" hatası

Blodreina

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar disk genişletmeye çalışırken sanırım yapmamam gereken bir şey yaptım, bilgisayar şu an açılmıyor ne yapmam gerek bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• 16033747662357882324634515231572.jpg
    16033747662357882324634515231572.jpg
    352,2 KB · Görüntüleme: 56
Format atabilirsiniz. Ya da format USB'sinden boot edip başlangıç onarma deneyebilirsiniz:

Format atabilirsiniz. Ya da format USB'sinden Boot edip başlangıç onarma deneyebilirsiniz:

Yazıyı ve cevapları okudum fakat sorunuma çözüm bulamadım. Forumda da araştırdım fakat aynı sorunu paylaştığım bir konu bulamadım. O yüzden tekrar yazmak zorunda kaldım. Bir şekilde flash hazırladım başlangıç onar bölümüne geldim. Komut satırı hariç bütün seçenekleri denedim fakat düzelmedi. Yaptığım hatayı şimdi anladım disk yönetiminde önceliği C'den D'ye verdim sanırım sistem açılırken Windows'u D'de arıyor bulamayınca açılmıyor diye tahmin ediyorum. Fakat önceliği değiştirdiğimden eminim. Bilgisayarım eski, BIOS menusu kullanıyor. Tek bir sabit diskim var. Acaba komut satırından bu durumu duzeltebilir miyim, ya da BIOS menüsünden değiştirebilir miyim? Amacım format atmadan düzeltmek son çare format atıcam.
Sistem Windows 10.
Harddisk 640 GB.
Anakart Foxconn G31MXP.
Diski 2'ye bölünmüş şekilde kullanıyorum.
Windows C'de yüklü.
Diğer diskin adı D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı