w_mtalha Decapat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 60 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #11 Jesus Wicked dedi: Format gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Tek çare o mu dersiniz
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #12 w_mtalha dedi: Tek çare o mu dersiniz Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok açıkçası. "Disk Hataları Onarılıyor" Sorunu Bilgisayarı sıfırlarken elektrikler gitti ve böyle bir yazıyla karşılaştım. İnternette biraz araştırdım har diskin Bad Sector hatası aldığını düşünüyorum. Yerel Disk D'de çok önemli dosyalarım ve aile fotoğraflarım vardı. Bunları nasıl alabilirim? www.technopat.net
w_mtalha dedi: Tek çare o mu dersiniz Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok açıkçası. "Disk Hataları Onarılıyor" Sorunu Bilgisayarı sıfırlarken elektrikler gitti ve böyle bir yazıyla karşılaştım. İnternette biraz araştırdım har diskin Bad Sector hatası aldığını düşünüyorum. Yerel Disk D'de çok önemli dosyalarım ve aile fotoğraflarım vardı. Bunları nasıl alabilirim? www.technopat.net