Absentium Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #1 Diskim dolu ve kullanıyorum. Bölüntülersem tüm disk sıfırlanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2020
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #2 Madem dolu neden bölümlendirmek istiyorsunuz?
Absentium Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #3 ÇAĞATAY TORUN dedi: Madem dolu neden bölümlendirmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... bölümlendirmek istediğime göre boş alan vardır. Benim sorduğum soru boş alanı bölüntülediğimde tüm diskin sıfırlanıp sıfırlanmadığıydı.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Madem dolu neden bölümlendirmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... bölümlendirmek istediğime göre boş alan vardır. Benim sorduğum soru boş alanı bölüntülediğimde tüm diskin sıfırlanıp sıfırlanmadığıydı.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 5 Ekim 2020 #4 Paragon üzerinden yapmanızı tavsiye ederim, Disk İzlencesi biraz tricky.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #5 Boş alan kadar ayırmak birime zarar vermez bu benim bildiğim, birimi küçült deyip ayrılan boş alana format attın mı tamamdır.
Boş alan kadar ayırmak birime zarar vermez bu benim bildiğim, birimi küçült deyip ayrılan boş alana format attın mı tamamdır.