Çözüldü "Disk kapasitesi yok" nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Laptop almak istiyorum ama beğendiğim bir laptopta disk kapasitesi yok yazıyor. Bu ne demek oluyor.

Çözüm
Laptop almak istiyorum ama beğendiğim bir laptopta disk kapasitesi yok yazıyor. Bu ne demek oluyor.
Bazı arkadaşlar anlamamış size düzgünce anlatıyım. Eğer disk kapasitesi yok diyorsa, sadece 1 tane depolama portu demektir. Yani eğer ilerde daha fazla depolama istiyorsan, 1 tane depolama portu olduğu için 256 GB SSD çıkarman gerekecektir. Bazı leptoplarda benimki gibi 2 tane port vardır. Birisinde SDD varken diğer portta HDD var. Yani sen alacağın leptopta geldiği vakit 256 GB SSD olacaktır. Fakat ilerde depolama yükseltmek istersen 1 tane port olduğu için 256 GB SSD çıkarmak zorunda kalacaksın.
Hayır 240GB SSD yazıyor ama altında disk kapasitesi yok diyor.

O zaman PC'ye format atmak gerekebilir çünkü 240 GB'si de dolu yani formatla birlikte sadece Windows kalacağı için yer açılacaktır. Siz sonradan ekstra oyun moyun driver vb. indirin.

Son düzenleyen: Moderatör:
O resimden sonra anladım bak o PC'de HDD yok sadece SSD var yani HDD almanız gerekebilir.
Aynen HDD yok bir şey olmaz 256 GB SSD ile gelecek PC alırsanız.

Soruyla ne alaka bu cevap?

Ben yazarken resimi atmamıştı yani resimden sonra anladım.

Peki ileride hafızası bana yetmezse arttırabiliyorum değil mi SSD olarak?

Arttırırsın da bu dönemde SSD çok pahalı yani HDD 2-4 veya 6 TB alırsanız rahat işinizi görebilir. Hem HDD ile SSD ayrı yani SSD gitmez yanına ekstra HDD takmış olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…