Disk kendiliğinden doluyor

Kanca909

Hectopat
Yakın zamanda Windows 10'a geçiş yaptım. İlk açıldığında kırmızı gözüküyordu. Bazı gereksiz şeyleri silip maviye düşürdüm. Fakat aynı gün içinde hiçbir şey indirmeme rağmen tekrar kırmızı oldu. Ve ara ara 0,01 GB azalıyor. Ayrıca bazı oyunların simgeleri de değişti. Bir fikriniz var mı? Virüs olabilir mi?

Malwarebytes ve Kaspersky indirip tam tarama yapınız. Lütfen crackli sürümü yerine kendi websitelerinden indiriniz.

Virüs olma ihtimali var. Hemen bir antivirüs programı indirerek tam tarama yapınız. Kaspersky indirebilirsiniz.
Bilgisayarınızda başka değişiklikler görüyor musunuz?

Solucan virüsü olabilir hocam. Norton Power Eraser ve Malwarebytes (14 gün ücretsiz) antivirüs programı ile taratınız.

Malwarebytes ile tarattım 206 tane tespit etti restore dedim 6-7 tane kaldı onları da sildim başka bir şey yapmam gerekiyor mu?

Malwarebytes ile tarattım 206 tane tespit etti restore dedim 6-7 tane kaldı onları da sildim başka bir şey yapmam gerekiyor mu?

Virüslerden arındırıldığını düşünüyorsanız, Ccleaner ile gereksiz dosyaları ve kayıt defterlerini silin. Ayrıca ücretli veya ücretsiz bir antivirüs programı kullanmaya başlayın.

Virüslerden arındırıldığını düşünüyorsanız. Ccleaner ile gereksiz, dosyaları ve kayıt defterlerini silin.
Hiç bir şey değişmedi yine disk dolu ve Uygulama simgeleri değişik.

Düzenleme: Ccleaner ile temizleme yaptım ve disk tekrar maviye döndü.

Hiç bir şey değişmedi yine disk dolu ve Uygulama simgeleri değişik.
Aramalara "Çalıştır" yazıp sırası ile "%temp%" ve "temp" yazarak içerisindeki bütün dosyaları silin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…