Disk Klonlama Sonrası Kurtarma Bölümünü gizleyemiyorum.

BugFinder

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 240 GB'lık 2.5 Sata SSD den 1TB m2 SSD'ye disk klonlama yaptım. Her hangi bir sorun yok işletim sisteminde fakat bilgisayarımda kurtarma diskini görüyorum ve hiçbir şekilde bunu ne gizleyebiliyorum ne kaldırabiliyorum. Cmd den aygıt yöneticisinden regeditten mini tool partition programından denedim fakat çözüme ulaşamadım. Disk yönetiminde hem G diski olarak görmüyor hem her hangi bir işlev açık değil, minitool partition da hata veriyor. Yardımcı olabilir misiniz bu konuyla ilgili?

Dosya Ekleri

• Bilgisayarım.PNG
    22,3 KB · Görüntüleme: 73
  • disk bölümü.PNG
    40,8 KB · Görüntüleme: 86
Kurtarma bölümüne atanan harfi kaldırın, sorununuz çözülür.
Bu bilgisayar (Eski adıyla Bilgisayarım) Mouse ile sağ tıklayın.
Yönet seçeneğini tıklayın.
Açılan Bilgisayar Yönetimi penceresinde Disk Yönetimi sekmesine tıklayın.
Kurtarma disk bölümüne sağ tıklayıp,
açılan menüde Sürücü harfi ve yolu değiştir seçeneğini tıklayın.
"G: (Kurtarma) için sürücü harfi ve yolları değiştir" penceresi açılacak
Aşağıdaki sürücü harfi ile yollardan bu birime erişim sağlayın.
yazısının altındaki sürücü harfini Kaldır butonunu tıklayarak kaldırın.

Ekran kaydında da belirttiğim gibi disk yönetiminde g diski olarak gözükmüyor dolayısıyla bu işlemi yapamıyorum.

Ekran kaydında da belirttiğim gibi disk yönetiminde g diski olarak gözükmüyor dolayısıyla bu işlemi yapamıyorum.
Ben ilk resime ekran kaydınıza aldanıp, "G" sürücü harfi demiştim.
Not: Windows'ta sürücüyü tanımlayan harf (sürücü harfi ve yolu) olmadan disk listelenmez ve ulaşılamaz.

3. parti program olarak minitool partition kullandım fakat invalid hatası veriyor.
Paragon kullanarak sorunumu çözdüm teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…