Disk klonlama ve SSD'ye geçiş

Gerome

Megapat
Merhabalar. 1 TB'lık Sabit diskten 250 GB'lık SSD'ye geçiş yapmak istiyorum. Sabit diskimi 2 parçaya ayırıp kullanırdım. Biri sistem için olan C sürücüsü diğeri dosyalar için olan A sürücüsü. AOMEI Backupper uygulaması ile klonlamayı yaparken sadece C sürücüsünü nasıl seçebilirim? Sizin bu makalenizde bütün olarak diski seçti. Gerçi sizin backup parçaları dışında manuel açtığınız bölüm yoktu ama merak ettiğim için soruyorum. Klonlarken sistemin olduğu diskin tüm sürücülerini mi kopyalıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır kurulum yapmanızı tavsiye ediyorum ben.

Sisteminizi yazabilir misiniz? UEFI ve GPT kurulum yaptınız, değil mi?
Kusura bakmayın. Zaman bulamadım girmeye. O işi temiz kurulum olarak yapmaya karar vermiştim. SSD'yi daha verimli kullanmak için sabit diskin yerine koydum. Bu bağlantıda bulunan yatağı HDD'yi sistemden çıkarmamak için sipariş vereceğim. Ama yatağın boyutunun 9.5 mi ya da 12.7 mi olduğuna karar veremedim. Bu konuda yardımcı olabilirseniz mutlu olurum. Kullandığım laptop bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…