Çözüldü Disk Klonlarken SSD Boyutu Küçüldü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustafa_35

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar 240 GB SSD vardı laptobumda. Ben 1 TB daha taktım. Windows'u ve oyunları buna aktarmaya karar verdim. Önce oyunları attım. Ardından internette araştırayım falan derken aşağıdaki videoyu buldum ve adımları aynen uyguladım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fakat şuan 1 TB SSD 240 GB SSD gibi oldu. 700 GB'tan fazla kısmı kullanamıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Recep Bey sizden özellikle yardım bekliyorum. SSD klonlanırken neden 240 GB gibi davranıyor şuan nasıl halledebilirim. Fotoğraf ekliyorum daha net anlaşılacaktır sorunum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba sorunum görseldeki gibi, her clonlama işleminde disk1'i disk 3'e klunluyorum ancak 690 GB alanı boşa atıyor ve kullanamıyorum o alanı. Tekrar CMD moddan 1 TB'lık SSD'yi formatlamak zorunda kalıyorum. Ayrıca 1 numaralı SSD'de ayrılmamış alanları C'ye ekleyemiyorum.

Siz de aynı yazılımla bölümleri genişletebilirsiniz.

Aynı sorun bende de var. Disk yönetiminden ayrılmamış alanı birleştiremiyorum. Bu program ile yapabilir miyim.? Küçük bir özet geçseniz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…