Bunun YouTube videosu var mı acaba?
Windows logosuna sağ tıklayıp disk yönetimine girin. Burada format atacağınız diski seçip sağ tıklayın ve diski silin. Sonrasında yeni birim oluştur deyin ve devam edin. Disk temizlenmiş olur.Ayrıntılı anlatma şansınız var mı acaba bu işlerden hiçbir şey anlamıyorumda.
Bunun youtube videosu var mı acaba?Başlat'a sağ tıklayın. Oradan disk yönetimini bulun ve tıklayın. Oradan biçimlendirme yapacağınız diskinizi belirleyin. Aşağıda disk sıralandırması olur. Oradan diskinizi seçin. Ve üzerine gelip sağ tıklayın. Ardından biçimlendirmeye basın. Dosya formatı NTFS seçin. Hızlı temizleme yapabilirsiniz. Ama emin olmak için hızlıyı kullanmanızı önermem.
Bunun YouTube videosu var mı acaba?
Temiz kurulum diyebilir miyiz?
Var ama, Technopat videosu bulamadım. Umarım reklam diye tekrardan banlanmam.
Biçimlendirme işlemini attığım video ile sağlayabilirsiniz. Sonra Windows 11 kurulumunda Hdd direk oradan silip biçimlendirebilirsiniz. Rica ederim.Şimdi şöyle anlatayım ben şu an HDD kullanıyorum eski laptopumdanda SSD çıkardım bu SSD'nin içindeki Windows dahil her şeyi sıfırlayacağım sonra Windows 11 kuracağım sonra her şey bittikten sonrada HDD'deki Windows dahil her şeyi sıfırlayacağım olay bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.