Disk küçültme

CGTYKSY55

Kilopat
İşletim sistemim Windows 10. Laptopa format attırmaya bıraktım çıkmadan önce söyledim "abi, diski bölmeyin" dedim. Başka harddisk verdim. Yine de diski bölmüşler. Girdim bilgisayar yönetimine oradan da disk yönetimine(c-d diskleri var d'nin boş alanını c'ye aktarmak istiyorum)birimi küçült dedim tüm boş alanı girdim tamam bastım tepki vermeden kalıyor.

Küçült demeyip, D'yi tamamen silmeniz gerekiyor. Silin, D "ayrılmamış alan" olarak değişecek. Daha sonra C'ye sağ tıklayıp "Diski Genişlet "deyip D'nin boyutunu ekleyeceksiniz, zaten eğer boş alan aynı diskteyse otomatik olarak genişletilecek boyutu ayarlayacaktır sizin yazmanıza gerek bile kalmayacaktır, size sadece "tamam" butonuna tıklamak kalır.

Şimdi farklı bir cihaz derken Harddisk kastediyorsanız Harddiskim yok.Ayrıca D diskinde 400 GB veri var(Toplam 100 GB C diskinin alanı 450 GB D diskinin alanı yapmış adam
Diskleri birleştirme diye birşey varmış onu bir şekilde yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…