Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #1 Steam'e ETS 2'yi güncellemek için girdim ve disk kullanımı bir anda 0'a düştü internetimde de bir sorun yok. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (93).png 694,9 KB · Görüntüleme: 77
Steam'e ETS 2'yi güncellemek için girdim ve disk kullanımı bir anda 0'a düştü internetimde de bir sorun yok. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Berkovskis Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #2 Mustafa_06 dedi: Steam'e ETS 2'yi güncellemek için girdim ve disk kullanımı bir anda 0'a düştü internetimde de bir sorun yok. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Steam aç kapat yap olmazsa bilgisayara restart at güncelleme baştan başlar ama düzelir bunlarda olmazsa bir süre %0 diskteyken bekle düzelmesi lazım. Artı 0 Eksi
Mustafa_06 dedi: Steam'e ETS 2'yi güncellemek için girdim ve disk kullanımı bir anda 0'a düştü internetimde de bir sorun yok. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Steam aç kapat yap olmazsa bilgisayara restart at güncelleme baştan başlar ama düzelir bunlarda olmazsa bir süre %0 diskteyken bekle düzelmesi lazım.
EnesFaruk Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 7700 HQ 1x16 GB RAM Gtx 1050 Seagate 1 TB HDD Samsung 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Kasım 2023 #3 Mustafa_06 dedi: Steam'e ETS 2'yi güncellemek için girdim ve disk kullanımı bir anda 0'a düştü internetimde de bir sorun yok. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Attığınız ekran görüntüsüne göre hiçbir sorun yok indirme tamamlanmış ve güncellemeyi uyguluyor. Artı 0 Eksi
Mustafa_06 dedi: Steam'e ETS 2'yi güncellemek için girdim ve disk kullanımı bir anda 0'a düştü internetimde de bir sorun yok. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Attığınız ekran görüntüsüne göre hiçbir sorun yok indirme tamamlanmış ve güncellemeyi uyguluyor.
KS KS Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #4 EnesFaruk dedi: Attığınız ekran görüntüsüne göre hiçbir sorun yok indirme tamamlanmış ve güncellemeyi uyguluyor. Genişletmek için tıkla... Normalde ağ kullanımı gözükürdü ve disk kullanımı da bu kadar düşük olmazdı 20 dakikadır falan bu şekilde bekliyorum bitmesini Artı 0 Eksi
EnesFaruk dedi: Attığınız ekran görüntüsüne göre hiçbir sorun yok indirme tamamlanmış ve güncellemeyi uyguluyor. Genişletmek için tıkla... Normalde ağ kullanımı gözükürdü ve disk kullanımı da bu kadar düşük olmazdı 20 dakikadır falan bu şekilde bekliyorum bitmesini
EnesFaruk Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 7700 HQ 1x16 GB RAM Gtx 1050 Seagate 1 TB HDD Samsung 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Kasım 2023 #5 Mustafa_06 dedi: Normalde ağ kullanımı gözükürdü ve disk kullanımı da bu kadar düşük olmazdı 20 dakikadır falan bu şekilde bekliyorum bitmesini. Genişletmek için tıkla... Güncellemenin ağ indirmesi zaten bitmiş, güncellemeyi uyguluyordur. Oyunun kurulu olduğu disk hard disk mi SSD mi? Artı 0 Eksi
Mustafa_06 dedi: Normalde ağ kullanımı gözükürdü ve disk kullanımı da bu kadar düşük olmazdı 20 dakikadır falan bu şekilde bekliyorum bitmesini. Genişletmek için tıkla... Güncellemenin ağ indirmesi zaten bitmiş, güncellemeyi uyguluyordur. Oyunun kurulu olduğu disk hard disk mi SSD mi?
KS KS Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #6 EnesFaruk dedi: Güncellemenin ağ indirmesi zaten bitmiş, güncellemeyi uyguluyordur. Oyunun kurulu olduğu disk hard disk mi SSD mi? Genişletmek için tıkla... SSD'nin içinde oyun Artı -1 Eksi
EnesFaruk dedi: Güncellemenin ağ indirmesi zaten bitmiş, güncellemeyi uyguluyordur. Oyunun kurulu olduğu disk hard disk mi SSD mi? Genişletmek için tıkla... SSD'nin içinde oyun
EnesFaruk Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 7700 HQ 1x16 GB RAM Gtx 1050 Seagate 1 TB HDD Samsung 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Kasım 2023 #7 Mustafa_06 dedi: SSD'nin içinde oyun. Genişletmek için tıkla... Kalan süre normal akıyor mu yoksa durmadan artıp düşüyor mu? Artı 0 Eksi
Mustafa_06 dedi: SSD'nin içinde oyun. Genişletmek için tıkla... Kalan süre normal akıyor mu yoksa durmadan artıp düşüyor mu?
KS KS Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #8 EnesFaruk dedi: Kalan süre normal akıyor mu yoksa durmadan artıp düşüyor mu? Genişletmek için tıkla... 5-6 MB ile çok yavaş ilerliyor Artı 0 Eksi
EnesFaruk dedi: Kalan süre normal akıyor mu yoksa durmadan artıp düşüyor mu? Genişletmek için tıkla... 5-6 MB ile çok yavaş ilerliyor
EnesFaruk Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 7700 HQ 1x16 GB RAM Gtx 1050 Seagate 1 TB HDD Samsung 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Kasım 2023 #9 Mustafa_06 dedi: 5-6 MB ile çok yavaş ilerliyor. Genişletmek için tıkla... Steam'ı kapatıp açmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Mustafa_06 dedi: 5-6 MB ile çok yavaş ilerliyor. Genişletmek için tıkla... Steam'ı kapatıp açmayı denediniz mi?
KS KS Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #10 EnesFaruk dedi: Steam'ı kapatıp açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim bilgisayarı da kapatıp açtım Artı 0 Eksi
EnesFaruk dedi: Steam'ı kapatıp açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim bilgisayarı da kapatıp açtım