Disk kullanımı %1-2 seviyesinde olursa sorun olur mu?

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Arkadaşlar disk kullanımını ben hiç %0'da görmedim hep %1-2 olsa dahi kullanılmakta bu diski yıpratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda nerdeyse hep %100 yani %50 altına düştüğünü görmedim. Diskin sağlığı hala yüksek, sorunu yok. Sizde olan 1,2 lik kullanım sorun olmaz.
20221203_115820.jpg

Bu arada sebebi HDD kullanmam.

Arkadaşlar disk kullanımını ben hiç %0'da görmedim hep %1-2 olsa dahi kullanılmakta bu diski yıpratır mı?
Valla bende %100 falan oluyor hep bir şey olmuyor.

Bilgisayarımda nerdeyse hep %100 yani %50 altına düştüğünü görmedim. Diskin sağlığı hala yüksek, sorunu yok. Sizde olan 1,2 lik kullanım sorun olmaz.Eki Görüntüle 1592186
Bu arada sebebi HDD kullanmam.
Bende de öyle hocam. Onun için bir servisi kapatmak gerekiyor ama bu seferde dosya açılış hızı bilgisayar açılış hızı falan yavaşlıyor.

Valla bende %100 falan oluyor hep bir şey olmuyor.

Bende de öyle hocam. Onun için bir servisi kapatmak gerekiyor ama bu seferde dosya açılış hızı bilgisayar açılış hızı falan yavaşlıyor.
Bende herhalde dediğiniz Windows Search hizmeti açık. Ve genelde %10 %20 değerlerde gezdiğini gördüm. Hatta şuan %2 değerlerinde. (HDD)

Bende dediğiniz Windows Search hizmeti açık. Ve genelde %10 %20 değerlerde gezdiğini gördüm. Hatta şuan %2 değerlerinde. (HDD)
O değişkenlik gösteriyor bende. Bilgisayar boştayken bende %50 altı görüyorum ama bir işlem açıkken düşüyor. Bazen 120 MB disk kullanımında %80 oluyor kullanım, bazende görseldeki gibi 1 MB bile kullanılmazken %100 oluyor.

O değişkenlik gösteriyor bende. Bilgisayar boştayken bende %50 altı görüyorum ama bir işlem açıkken düşüyor. Bazen 120 MB disk kullanımında %80 oluyor kullanım, bazende görseldeki gibi 1 MB bile kullanılmazken %100 oluyor.
Genelde boşta yani tarayıcı açıkken dediğim değerlerde. Ancak elbette program veya oyun kurulumlarında oynamalarında elbette ne yazık ki bu değerlerde kalmıyor. Gerçi oyun oynadığım zamanlarda bile ilk zamanlar haricinde %100 kullanım görmedim. Sistemden sisteme değişiklik gösterir elbette. HDD sağlamlığı veya markası vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı