Disk kullanımı %100 oluyor

iRodlex

Decapat
Setup kurma, WinRAR'da dosya çıkarma gibi işlemlerde disk kullanımı %100 oluyor ve bilgisayar 10-15 saniye donuyor. SSD Crucial P3. Sizce neden?

Hocam normal. Çünkü sıralı yazma devreye giriyor. Diski iyice kullanıyor. Ayrıca CPU'nun da sıkıştırma düzeyine göre kullanımı arttığından bilgisayarın kasması normaldir. Bu genelde 1 GB ve üstü arşivlerde başlayan bir sorun olur.

Çünkü aslında yeni bir dosyayı CPU, arşivdeki plana göre oluşturuyor. Arşivde dosyaının bir nevi taslağı var yani.

Arşivden çıkarma işlemi bittiğinde de bu işlemin etkileri yavaş yavaş ortadan kalıyor. Çünkü ağır bir işlem yani.

Son düzenleme:
Hocam tanıdık kimsede olmuyor. Gerçekten ciddi anlamda donuyor 15 saniye hiçbir şey kullanamıyorum. Bence normal değil.

Hocam tanıdık kimsede olmuyor. Gerçekten ciddi anlamda donuyor 15 saniye hiçbir şey kullanamıyorum. Bence normal değil.

Hocam ama arşivden çıkartırken bir yandan Defender'da çalışıyor yani. Ayrıca arşivden çıkartırken o dosyayı da dizine taşıyor.

Bende de oluyor ama dosya çıkartırken değil LoL'e girdiğim anda disk 100% kullanılıyor C den sildim D ye yükledim bu sefer 2side 100% kullanılıyor ben yakın zamanda sistem değişceğim için fazla takmadım ama düşüncem Vanguard kaynaklı bir sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…