Disk kullanımı %100 sorunu

E'VinoX??

Hectopat
Sistemimde disk kullanımı %100 oluyor; neden olabilir? Arada 1 veya 2'de oluyor. Yeni format attım PC'ye herhangi bir virüs falan olacağını sanmam. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neyin kullandığına bakabilir misiniz? Ne zaman oluyor? SSD mi kullanıyorsunuz, HDD mi?

Sistemimde disk kullanımı %100 oluyor; neden olabilir? Arada 1 veya 2'de oluyor. Yeni format attım PC'ye herhangi bir virüs falan olacağını sanmam. Şimdiden teşekkürler.

Dostum o Windows 10'da HDD'lerde genel sorun Google'de falan çözüm var deselerde boş SSD şart 100 yazsa bile 100 kullanılmıyor bug gibi bir şey hizmetlerden Windows Search falan kapa.

Windows 10'da genelde görev yöneticisinde görünmüyor ama Update ilk kurulumdan sonra bazı güncelleştirmeleri yapana kadar disk %100 oluyor. HDD'larda genel bir sorun.

Bunun çözümü SSD ye geçiş yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…