valerion Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #1 Disk kullanımında bir problem var ama nedir bilemiyorum. Neden kaynaklanıyor bu yardımcı olabilecek var mı? SSD kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2023
Disk kullanımında bir problem var ama nedir bilemiyorum. Neden kaynaklanıyor bu yardımcı olabilecek var mı? SSD kullanıyorum.
Deutschtay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 1.212 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #2 Düşük boyutlu birçok dosyayı aktarırken geçiş yaptığı için oralarda disk kullanımı düşmüş olabilir. Kesin sonuç için HDtune ile test yapın. Artı 0 Eksi
Düşük boyutlu birçok dosyayı aktarırken geçiş yaptığı için oralarda disk kullanımı düşmüş olabilir. Kesin sonuç için HDtune ile test yapın.
Xynel Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 168 Çözümler 5 26 Mayıs 2023 #3 Ben de ETS 2'yi biraz önce güncellemiştim bende de grafik böyle. Artı 0 Eksi
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 26 Mayıs 2023 #4 valerion dedi: Disk kullanımında bir problem var ama nedir bilemiyorum. Neden kaynaklanıyor bu yardımcı olabilecek var mı? SSD kullanıyorum. Eki Görüntüle 1793615 Genişletmek için tıkla... İnternet hızınız çok dalgalı o sebeple oyun da dalgalı iniyor. Artı 0 Eksi
valerion dedi: Disk kullanımında bir problem var ama nedir bilemiyorum. Neden kaynaklanıyor bu yardımcı olabilecek var mı? SSD kullanıyorum. Eki Görüntüle 1793615 Genişletmek için tıkla... İnternet hızınız çok dalgalı o sebeple oyun da dalgalı iniyor.
Deutschtay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 1.212 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #5 222744 dedi: İnternet hızınız çok dalgalı o sebeple oyun da dalgalı iniyor. Genişletmek için tıkla... O esnada güncelleme uygulanıyor. İndirme zaten tamamlanmış. Artı 0 Eksi
222744 dedi: İnternet hızınız çok dalgalı o sebeple oyun da dalgalı iniyor. Genişletmek için tıkla... O esnada güncelleme uygulanıyor. İndirme zaten tamamlanmış.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 26 Mayıs 2023 #6 Deutschtay dedi: O esnada güncelleme uygulanıyor. İndirme zaten tamamlanmış. Genişletmek için tıkla... A dikkat etmemişim. O zaman bir alternatif olarak disk ısınıyor olabilir, onu kontrol edin. Artı 0 Eksi
Deutschtay dedi: O esnada güncelleme uygulanıyor. İndirme zaten tamamlanmış. Genişletmek için tıkla... A dikkat etmemişim. O zaman bir alternatif olarak disk ısınıyor olabilir, onu kontrol edin.
KS KS valerion Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #7 Deutschtay dedi: Düşük boyutlu birçok dosyayı aktarırken geçiş yaptığı için oralarda disk kullanımı düşmüş olabilir. Kesin sonuç için HDtune ile test yapın. Genişletmek için tıkla... Akşam müsait olur olmaz testleri yapıp buraya eklerim. 222744 dedi: A dikkat etmemişim. O zaman bir alternatif olarak disk ısınıyor olabilir, onu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kontrol edeceğim. Artı 0 Eksi
Deutschtay dedi: Düşük boyutlu birçok dosyayı aktarırken geçiş yaptığı için oralarda disk kullanımı düşmüş olabilir. Kesin sonuç için HDtune ile test yapın. Genişletmek için tıkla... Akşam müsait olur olmaz testleri yapıp buraya eklerim. 222744 dedi: A dikkat etmemişim. O zaman bir alternatif olarak disk ısınıyor olabilir, onu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır kontrol edeceğim.