BERK2259 Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #1 Selam. Steam'den bir oyun indirmek istediğimde bir sıkıntı olmadan indiriyor ancak doğrulama kısmına geldiğimizde disk kullanımı acayip düşüyor ve oyun inmiyor ayrıca Epic üzerinden de oyun indirmeyi denedim. Sorun Steam ile alakalı. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2024
Selam. Steam'den bir oyun indirmek istediğimde bir sıkıntı olmadan indiriyor ancak doğrulama kısmına geldiğimizde disk kullanımı acayip düşüyor ve oyun inmiyor ayrıca Epic üzerinden de oyun indirmeyi denedim. Sorun Steam ile alakalı.
tugraceylaaaannn Picopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BERK2259 Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #3 tugraceylaaaannn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hard disk te sıkıntı yok sadece Steam'de bu olayı yaşıyorum.
tugraceylaaaannn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hard disk te sıkıntı yok sadece Steam'de bu olayı yaşıyorum.