Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #1 SSD veya HDD modeli 511BS0256GB Bilgisayar fabrika çıkışlı ayrılmış olarak geldi (ikisi de aynı SSD) En uğraştırmayacak şekilde D'yi nasıl C ile birleştiririm? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2023
Bilgisayar fabrika çıkışlı ayrılmış olarak geldi (ikisi de aynı SSD) En uğraştırmayacak şekilde D'yi nasıl C ile birleştiririm?
Follrex Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 536 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #2 Format atman gerekli. Format atarkren iki diski de sil ve kalan alanı seçerek devam et.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #3 Follrex dedi: Format atman gerekli. Format atarkren iki diski de sil ve kalan alanı seçerek devam et. Genişletmek için tıkla... Bence bu biraz saçma bir çözüm. Daha kolay yolu olmalı diye düşünüyorum.
Follrex dedi: Format atman gerekli. Format atarkren iki diski de sil ve kalan alanı seçerek devam et. Genişletmek için tıkla... Bence bu biraz saçma bir çözüm. Daha kolay yolu olmalı diye düşünüyorum.
Follrex Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 536 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #4 Stoch dedi: Bence bu biraz saçma bir çözüm. Daha kolay yolu olmalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum başka nasıl bir yolu olabilir verilerini yedekle ve diskleri birleştir. Bu işlemi nasıl yaparsan yap diskler sıfırlanacak.
Stoch dedi: Bence bu biraz saçma bir çözüm. Daha kolay yolu olmalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum başka nasıl bir yolu olabilir verilerini yedekle ve diskleri birleştir. Bu işlemi nasıl yaparsan yap diskler sıfırlanacak.
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 17 Nisan 2023 #5 Data D'deki tüm verilerini C diskine at ardından disk yöneticisinden Data D diskini sil. Ardından C diskini genişlet. Tüm alanı genişletemeyebilirsin, Windows'ta çok olan bir sorun. Bunu da Paragon Disk Manager ile halledersin.
Data D'deki tüm verilerini C diskine at ardından disk yöneticisinden Data D diskini sil. Ardından C diskini genişlet. Tüm alanı genişletemeyebilirsin, Windows'ta çok olan bir sorun. Bunu da Paragon Disk Manager ile halledersin.
Phoenix78_55 Picopat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #6 Disklerin biri boşsa yapılabilir diğer türlü otomatik olarak eklenen disk siliniyor. Disk yönetiminden diskin üzerine sağ tıklayıp yapabilirsin.
Disklerin biri boşsa yapılabilir diğer türlü otomatik olarak eklenen disk siliniyor. Disk yönetiminden diskin üzerine sağ tıklayıp yapabilirsin.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #7 D'yi zaten sileceğim içinde önemli bir şey yok. Follrex dedi: Format atman gerekli. Format atarkren iki diski de sil ve kalan alanı seçerek devam et. Genişletmek için tıkla... Hocam C'yi silemem maalesef.
D'yi zaten sileceğim içinde önemli bir şey yok. Follrex dedi: Format atman gerekli. Format atarkren iki diski de sil ve kalan alanı seçerek devam et. Genişletmek için tıkla... Hocam C'yi silemem maalesef.