H Hamza yıldırım Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #11 Kullanıcı311 dedi: Ayarlardan sıfırlarsan tabii olmaz. USB ile format at. Genişletmek için tıkla... Minitool programını denedikten sonra olmaz ise öyle yapacağım sanırım hocami teşekkür ederim. Kullanıcı311 dedi: Ayarlardan sıfırlarsan tabii olmaz. USB ile format at. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef USB de işe yaramadı boş olan yani ayrılmamış 709GB'lik alana Windows kuramıyorum ve yeni disk oluşturamıyorum, başka çözümü var mıdır? Son düzenleme: 9 Temmuz 2023
Kullanıcı311 dedi: Ayarlardan sıfırlarsan tabii olmaz. USB ile format at. Genişletmek için tıkla... Minitool programını denedikten sonra olmaz ise öyle yapacağım sanırım hocami teşekkür ederim. Kullanıcı311 dedi: Ayarlardan sıfırlarsan tabii olmaz. USB ile format at. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef USB de işe yaramadı boş olan yani ayrılmamış 709GB'lik alana Windows kuramıyorum ve yeni disk oluşturamıyorum, başka çözümü var mıdır?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 9 Temmuz 2023 #12 Hamza yıldırım dedi: Hocam maalesef USB de işe yaramadı boş olan yani ayrılmamış 709GB'lik alana Windows kuramıyorum ve yeni disk oluşturamıyorum, başka çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Dediğimi denediniz mi?
Hamza yıldırım dedi: Hocam maalesef USB de işe yaramadı boş olan yani ayrılmamış 709GB'lik alana Windows kuramıyorum ve yeni disk oluşturamıyorum, başka çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Dediğimi denediniz mi?
H Hamza yıldırım Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #13 Hououin Kyouma dedi: Dediğimi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ilk onu denedim ancak ücretiz yok sanırım "Free" versiyonunu indirdiğim halde ilerlemeye çalışınca ücret istiyor.
Hououin Kyouma dedi: Dediğimi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ilk onu denedim ancak ücretiz yok sanırım "Free" versiyonunu indirdiğim halde ilerlemeye çalışınca ücret istiyor.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 9 Temmuz 2023 #14 Hamza yıldırım dedi: Evet hocam ilk onu denedim ancak ücretiz yok sanırım "Free" versiyonunu indirdiğim halde ilerlemeye çalışınca ücret istiyor. Genişletmek için tıkla... Paragon Partition Manager Community Edition | Paragon Software Quickly organize and optimize partitions on your internal and external disks and media for free. www.paragon-software.com Bununla deneyin.
Hamza yıldırım dedi: Evet hocam ilk onu denedim ancak ücretiz yok sanırım "Free" versiyonunu indirdiğim halde ilerlemeye çalışınca ücret istiyor. Genişletmek için tıkla... Paragon Partition Manager Community Edition | Paragon Software Quickly organize and optimize partitions on your internal and external disks and media for free. www.paragon-software.com Bununla deneyin.
parzival04 Femtopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #15 Halledebildiniz mi bende de aynı sorun mevcut.