A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #21 BeleşciBabo dedi: Windows 8'e geçmek için Microsoft'un sitesinden mi yükleyim? Genişletmek için tıkla... Yükleyin.
BeleşciBabo dedi: Windows 8'e geçmek için Microsoft'un sitesinden mi yükleyim? Genişletmek için tıkla... Yükleyin.
RegoslaX Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #22 Bilgisayarcıya goturmen gerekli en iyisi ve en sağlıklısı.
B BeleşciBabo Picopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #23 Assecreed dedi: Yükleyin. Genişletmek için tıkla... Bizim üst komşunun oğlu var onun bilgisayarına indirip usb belleke atıp benim bilgisayara usb bellek takı kuruyom öyle mi yapiyim?
Assecreed dedi: Yükleyin. Genişletmek için tıkla... Bizim üst komşunun oğlu var onun bilgisayarına indirip usb belleke atıp benim bilgisayara usb bellek takı kuruyom öyle mi yapiyim?
RegoslaX Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #24 BeleşciBabo dedi: Bizim üst komşunun oğlu var onun bilgisayarına indirip USB belleke atıp benim bilgisayara USB bellek takı kuruyom öyle mi yapayım? Genişletmek için tıkla... Kardeşim dosaysyı indirip flasha kurucan ondan sonra PC'yi kapatıcaksın sonra açarken Boot menüye giriceksi oradan flashını seçip başlatıcaksın.Ondan sonra yükleme ekranı gelir oradan sonra seçimlerinii yap kur.
BeleşciBabo dedi: Bizim üst komşunun oğlu var onun bilgisayarına indirip USB belleke atıp benim bilgisayara USB bellek takı kuruyom öyle mi yapayım? Genişletmek için tıkla... Kardeşim dosaysyı indirip flasha kurucan ondan sonra PC'yi kapatıcaksın sonra açarken Boot menüye giriceksi oradan flashını seçip başlatıcaksın.Ondan sonra yükleme ekranı gelir oradan sonra seçimlerinii yap kur.