Ergins Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Temmuz 2025 #1 Merhaba, laptop kullanıyorum ve formattan sonra bile D diskim gidip gidip geliyor. Sorun portta mı yoksa diskin ömrü mü bitti anlayamadım.
Merhaba, laptop kullanıyorum ve formattan sonra bile D diskim gidip gidip geliyor. Sorun portta mı yoksa diskin ömrü mü bitti anlayamadım.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.621 Makaleler 5 Çözümler 275 30 Temmuz 2025 #2 HardDiskSentinel ile konrol edebilirsiniz sağlık durumunu efendim. Bence diskinizin kontrolcüsü bozuk.
HardDiskSentinel ile konrol edebilirsiniz sağlık durumunu efendim. Bence diskinizin kontrolcüsü bozuk.
Ergins Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Temmuz 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: HardDiskSentinel ile konrol edebilirsiniz sağlık durumunu efendim. Bence diskinizin kontrolcüsü bozuk. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerekli peki?
Sakuya Izayoi dedi: HardDiskSentinel ile konrol edebilirsiniz sağlık durumunu efendim. Bence diskinizin kontrolcüsü bozuk. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerekli peki?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.621 Makaleler 5 Çözümler 275 30 Temmuz 2025 #4 Eğer kontrolcü bozulmuş ise yeni bir disk almanız gerekebilir efendim.
D denoxx Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #5 Ergins dedi: Merhaba, laptop kullanıyorum ve formattan sonra bile D diskim gidip gidip geliyor. Sorun portta mı yoksa diskin ömrü mü bitti anlayamadım. Eki Görüntüle 2546237 Genişletmek için tıkla... Port sorunlu olabilir hocam, değilse diskin kendisi veya Anakartta'da sorun olabilir. End to end hatası 0 yani disk kaynaklı olmayabilir de hata, kesin bilemeyiz. Siz yine de portu kontrol edin.
Ergins dedi: Merhaba, laptop kullanıyorum ve formattan sonra bile D diskim gidip gidip geliyor. Sorun portta mı yoksa diskin ömrü mü bitti anlayamadım. Eki Görüntüle 2546237 Genişletmek için tıkla... Port sorunlu olabilir hocam, değilse diskin kendisi veya Anakartta'da sorun olabilir. End to end hatası 0 yani disk kaynaklı olmayabilir de hata, kesin bilemeyiz. Siz yine de portu kontrol edin.