mnms Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 991 Çözümler 5 10 Haziran 2022 #1 SSD veya HDD modeli ssd kingston hdd toshiba Merhaba arkadaşlar, bazen konularda görüyorum SSD sağlığını %lik olan gösterenler var. ben de SSD sağlığını merak ettim de, nasıl kontrol ederim bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2022
Merhaba arkadaşlar, bazen konularda görüyorum SSD sağlığını %lik olan gösterenler var. ben de SSD sağlığını merak ettim de, nasıl kontrol ederim bunu?
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #2 mnms dedi: Merhaba arkadaşlar, bazen konularda görüyorum SSD sağlığını %lik olan gösterenler var. ben de SSD sağlığını merak ettim de, nasıl kontrol ederim bunu? Genişletmek için tıkla... Hard Disk Sentinel % olarak gösteriyor ama HD Tune tavsiye ederim. Birçok özelliği var. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2022
mnms dedi: Merhaba arkadaşlar, bazen konularda görüyorum SSD sağlığını %lik olan gösterenler var. ben de SSD sağlığını merak ettim de, nasıl kontrol ederim bunu? Genişletmek için tıkla... Hard Disk Sentinel % olarak gösteriyor ama HD Tune tavsiye ederim. Birçok özelliği var.
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 10 Haziran 2022 #3 HD Tune kullanabilirsiniz. Eğer kullandığınız diskin uygulaması varsa oradan da bakabilirsiniz.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #4 Eğer kullandığın diskin programı varsa onu kullan. Yoksa sıf sağlık için HD Sentinel iyidir.