Paul Walkers
Hectopat
Sağlık durunu solda da yazdıği gibi %97 yani sıfıra yakın bir SSD.
%60 altına kadar çok büyük bir problem çıkarmaz.
Mesela 3 yıl kullanmak değil. Sağlık durumu SSD nin ne kadar düzgün olduğunu ne kadar stabil çalıştığını anlatır. Kullanan kişi iyi kullanmış hala taş gibi devam ediyor. Ama ömür konusu ayrı. Ömrünü ne kadar yazıldığına bakarak anlayabilirsiniz. %97 diye gidip yenisini almak çok anlamsız.Yenisini alırsanız düzelir hocam.
Benim Kingston SSD 3 yıl önce 2.el aldım sağlık durumu 96.
SSD modelinizin yazma ömrü ne kadar. Ne kadar yazmaya garanti veriliyor diye internet sitesinden veya epey.com gibi alternatif sitelerden bakın. Ne kadar bir ömür kaldığını ne kadar kullanıldığını anlarsınız.
Mesela 3 yıl kullanmak değil. Sağlık durumu SSD'nin ne kadar düzgün olduğunu ne kadar stabil çalıştığını anlatır. Kullanan kişi iyi kullanmış hala taş gibi devam ediyor. Ama ömür konusu ayrı. Ömrünü ne kadar yazıldığına bakarak anlayabilirsiniz. %97 diye gidip yenisini almak çok anlamsız.
2 yıldır aktif kullandığım SSD (Patriot Burst 240GB) şu anda %70 sağlıklı gösteriliyor. Kingston'lar daha mı dayanıklı, yoksa sizinki aktif kullanılmamış mı?Yenisini alırsanız düzelir hocam.
Benim Kingston SSD 3 yıl önce 2.el aldım sağlık durumu 96.
2 yıldır aktif kullandığım SSD (Patriot Burst 240GB) şu anda %70 sağlıklı gösteriliyor. Kingston'lar daha mı dayanıklı, yoksa sizinki aktif kullanılmamış mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.