Zeud Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #1 HDD sağlığa baktım sildim ama disk simgeleri kayboldu. Gerçi Defender'e de zar zor olsa kabul ettirdim nasıl getirebilirim acaba bir şeyleri silmeden? Dosya Ekleri IMG_0621.jpeg 9,5 KB · Görüntüleme: 46
HDD sağlığa baktım sildim ama disk simgeleri kayboldu. Gerçi Defender'e de zar zor olsa kabul ettirdim nasıl getirebilirim acaba bir şeyleri silmeden?
r00texpl0it Picopat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 12650H 3050 4GB 16 GB Ram 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ekim 2024 #2 Zeud dedi: HDD sağlığa baktım sildim ama disk simgeleri kayboldu. Gerçi Defender'e de zar zor olsa kabul ettirdim nasıl getirebilirim acaba bir şeyleri silmeden? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Disk simgeleri gözükmüyor Disk simgeleri, disk sağlığını gösteren bir uygulamayı indirdikten sonra yok oldu, uygulamayı sildim ama düzelmedi. Bunu nasıl düzeltebilirim? www.technopat.net İnceleyebilirsiniz işinize yarayabilir.
Zeud dedi: HDD sağlığa baktım sildim ama disk simgeleri kayboldu. Gerçi Defender'e de zar zor olsa kabul ettirdim nasıl getirebilirim acaba bir şeyleri silmeden? Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Disk simgeleri gözükmüyor Disk simgeleri, disk sağlığını gösteren bir uygulamayı indirdikten sonra yok oldu, uygulamayı sildim ama düzelmedi. Bunu nasıl düzeltebilirim? www.technopat.net İnceleyebilirsiniz işinize yarayabilir.
7 771722 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 931 Çözümler 8 26 Ekim 2024 #3 Zeud dedi: HDD sağlığa baktım sildim ama disk simgeleri kayboldu. Gerçi Defender'e de zar zor olsa kabul ettirdim nasıl getirebilirim acaba bir şeyleri silmeden? Genişletmek için tıkla... Şöyle bir konu mevcut umarım işinize yarar; Redirecting
Zeud dedi: HDD sağlığa baktım sildim ama disk simgeleri kayboldu. Gerçi Defender'e de zar zor olsa kabul ettirdim nasıl getirebilirim acaba bir şeyleri silmeden? Genişletmek için tıkla... Şöyle bir konu mevcut umarım işinize yarar; Redirecting
Zeud Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #4 Teşekkür ederim bakacağım detaylı ama SFC/Scannow işe yaramaz mı? SFC scannow tarattım bunları bulmuş ve düzeltmiş sonra nasıl yapabileceğim? Zeud dedi: Teşekkür ederim bakacağım detaylı ama SFC/Scannow işe yaramaz mı? SFC scannow tarattım bunları bulmuş ve düzeltmiş sonra nasıl yapabileceğim? Genişletmek için tıkla... Zeud dedi: Teşekkür ederim bakacağım detaylı ama SFC/Scannow işe yaramaz mı? SFC scannow tarattım bunları bulmuş ve düzeltmiş sonra nasıl yapabileceğim? Genişletmek için tıkla... Resim atmaya çalıştım ama atmadı niyeyse. Çözdüm düşündüğüm gibi uygulamadan kaynaklıymış. Çözümü buldum bir şekilde yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Son düzenleme: 27 Ekim 2024
Teşekkür ederim bakacağım detaylı ama SFC/Scannow işe yaramaz mı? SFC scannow tarattım bunları bulmuş ve düzeltmiş sonra nasıl yapabileceğim? Zeud dedi: Teşekkür ederim bakacağım detaylı ama SFC/Scannow işe yaramaz mı? SFC scannow tarattım bunları bulmuş ve düzeltmiş sonra nasıl yapabileceğim? Genişletmek için tıkla... Zeud dedi: Teşekkür ederim bakacağım detaylı ama SFC/Scannow işe yaramaz mı? SFC scannow tarattım bunları bulmuş ve düzeltmiş sonra nasıl yapabileceğim? Genişletmek için tıkla... Resim atmaya çalıştım ama atmadı niyeyse. Çözdüm düşündüğüm gibi uygulamadan kaynaklıymış. Çözümü buldum bir şekilde yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
LenZy Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #5 Zeud dedi: Teşekkür ederim bakacağım detaylı ama SFC/Scannow işe yaramaz mı? SFC scannow tarattım bunları bulmuş ve düzeltmiş sonra nasıl yapabileceğim? Resim atmaya çalıştım ama atmadı niyeyse. Çözdüm düşündüğüm gibi uygulamadan kaynaklıymış. Çözümü buldum bir şekilde yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı şey başıma geldi nasıl çözdünüz yardımcı olur musunuz?
Zeud dedi: Teşekkür ederim bakacağım detaylı ama SFC/Scannow işe yaramaz mı? SFC scannow tarattım bunları bulmuş ve düzeltmiş sonra nasıl yapabileceğim? Resim atmaya çalıştım ama atmadı niyeyse. Çözdüm düşündüğüm gibi uygulamadan kaynaklıymış. Çözümü buldum bir şekilde yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı şey başıma geldi nasıl çözdünüz yardımcı olur musunuz?