Disk sürekli %100 kullanılıyor

suelymancng45

Femtopat
Diskim sürekli 100'de. Komple format attım ama yine de düzelmedi. PC acılır acılmaz bile %100 oluyor. Diski SSD yapsam oyun performansını etkıler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
peki sizce sorun nerde ekran kartı olabilir mi
Ekran kartıyla alakası olduğunu sanmıyorum. Harici ekran kartın yok zaten. Format atarak temiz kurulum yaptıktan sonra hiçbir sürücüyü hiçbir program ile kurmayın. Windows Update'e girip güncellemeleri denetleyerek sunduğu her şeyi(tercihe göre güncellemeler dahil) güncelleyin. Tüm sürücüler bu sayede doğru bir şekilde yüklenecektir. Ardından CCleaner kurup hiç bir ayarına dokunmadan her gün bakım yapın(Özel Temizleme ve Kayıt Defteri seçenekleri ile.). Güç planını Yüksek Performans olarak ayarlayın.

Advanced SystemCare veya Game Booster tarzı performans arttırdığını iddia eden hiç bir programı yüklemeyin, kullanmayın.

Sorunun SSD ile alakası yok haberiniz olsun. HDD=%100 Disk Kullanımı demek değil. Sadece SSD daha optimize çalışıyor ve performansı çok daha yüksek.
İlginç, ben bu sorunu SSD alarak çözmüştüm. Haricinde ne yaptıysam da olmadı. SSD almak sorunu çözüyorsa SSD ile alakası yok falan demek epey garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…