Çağrı Ballı Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #1 Bilgisayarımda 15-20 GB boş alan açabilecek güzel bir temizleme programı var mı ? (Antivirüs olarak) Bilen birileri varsa söylesin. Çok minnettar olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2014
Bilgisayarımda 15-20 GB boş alan açabilecek güzel bir temizleme programı var mı ? (Antivirüs olarak) Bilen birileri varsa söylesin. Çok minnettar olurum.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 18 Ağustos 2014 #2 CCleaner işine yarayabilir.
Çağrı Ballı Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #3 CCleaner bilgisayarımda var fakat,nasıl kullanacağımı bilmiyorum,resimlerle gösterebilirmisin rica etsem ?
CCleaner bilgisayarımda var fakat,nasıl kullanacağımı bilmiyorum,resimlerle gösterebilirmisin rica etsem ?
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 18 Ağustos 2014 #4 Çağrı Ballı dedi: CCleaner bilgisayarımda var fakat,nasıl kullanacağımı bilmiyorum,resimlerle gösterebilirmisin rica etsem ? Genişletmek için tıkla... Ben de bir ara bilgisayarıma kurmuştum kullanamadım kaldırdım. Clean Master uygulamasının PC versiyonu varsa deneyebilirsin.
Çağrı Ballı dedi: CCleaner bilgisayarımda var fakat,nasıl kullanacağımı bilmiyorum,resimlerle gösterebilirmisin rica etsem ? Genişletmek için tıkla... Ben de bir ara bilgisayarıma kurmuştum kullanamadım kaldırdım. Clean Master uygulamasının PC versiyonu varsa deneyebilirsin.
Çağrı Ballı Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2014 #5 Çok Teşekkür ederim işime yaradı artık 20.6 gb boş alan var
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 18 Ağustos 2014 #6 Çağrı Ballı dedi: Çok Teşekkür ederim işime yaradı artık 20.6 gb boş alan var Genişletmek için tıkla... Clean Master ile mi? Nereden indirdiğini de yazar mısın?
Çağrı Ballı dedi: Çok Teşekkür ederim işime yaradı artık 20.6 gb boş alan var Genişletmek için tıkla... Clean Master ile mi? Nereden indirdiğini de yazar mısın?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 18 Ağustos 2014 #7 CCleaner Ayar Seçenekleri Nasıl Olmalıdır? | Technopat Sosyal Ek olarak 1,2 ve 5. adımlar gereksiz süprüntüleri temizler. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi | Technopat Sosyal
CCleaner Ayar Seçenekleri Nasıl Olmalıdır? | Technopat Sosyal Ek olarak 1,2 ve 5. adımlar gereksiz süprüntüleri temizler. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi | Technopat Sosyal
Çağrı Ballı Hectopat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #8 Teşekkürler işime yaradı konuya kilit atar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2014