Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.760 Çözümler 4 26 Temmuz 2021 #1 SSD de 8 GB yer vardı, oyunu hard diske kurmama rağmen C diskinde yer yok dedi ve diski doldurdu. Hata kodunda konum da kullanıcı/appdata/local diyor ama orayı bulamıyorum. Nasıl silebilirim onu? Şu an SSD de 0 Bayt boş nfts gözüküyor.
SSD de 8 GB yer vardı, oyunu hard diske kurmama rağmen C diskinde yer yok dedi ve diski doldurdu. Hata kodunda konum da kullanıcı/appdata/local diyor ama orayı bulamıyorum. Nasıl silebilirim onu? Şu an SSD de 0 Bayt boş nfts gözüküyor.
L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 26 Temmuz 2021 #2 Tamamen SSD'ni formatlamak istiyorsun doğru mu anladım.
Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.760 Çözümler 4 26 Temmuz 2021 #3 LastEmperor dedi: Tamamen SSD'ni formatlamak istiyorsun doğru mu anladım. Genişletmek için tıkla... Yok kurduğu yeri bulup silmek istiyorum. Oyun 6 GB idi SSD'ye kurmama rağmen hem SSD'ye kurdu hem de 8 GB'lık boş alanı doldurdu.
LastEmperor dedi: Tamamen SSD'ni formatlamak istiyorsun doğru mu anladım. Genişletmek için tıkla... Yok kurduğu yeri bulup silmek istiyorum. Oyun 6 GB idi SSD'ye kurmama rağmen hem SSD'ye kurdu hem de 8 GB'lık boş alanı doldurdu.
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 26 Temmuz 2021 #4 Sol üstte görünümden gizli öğeleri göster butonuna tik atın öyle deneyin bir de.