"Disk veya diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok" hatası

Diski biçimlendirip oluşturduğunuz parçaları silip yeniden diski 1 parca olarak oluşturmalısınız. Windows kurulumu yaparken disk seçtiğiniz kısımdan yapabilirsiniz.

Diski biçimlendirip oluşturduğunuz parçaları silip yeniden diski 1 parca olarak oluşturmalısınız. Windows kurulumu yaparken disk seçtiğiniz kısımdan yapabilirsiniz.

Diski sayamadığım kadar biçimlendirdim birleştiremiyorum başlıktaki hatayı veriyor hep.
Yeni basit birim bile açamıyorum aynı hatayı veriyor.

Bicimlendirdikten sonra parçaladiginiz bölümlere sildiniz mi? Silin ve disk parçalanmamış yazisi gelince yeniden oluşturmalısınız.

2 Tane ayrı bölüm vardı ikisini de silmiştim şimdi basit birim açamıyorum verdiği hatadan dolayı.
2 Tane ayrı bölüm vardı ikisini de silmiştim şimdi basit birim açamıyorum verdiği hatadan dolayı.
Basit birim olmadan da biçimlendiremiyorum.

Aomei Partition assistant ile yapabileceğinizi düşünüyorum.

Hemen deniyorum.
Aomei Partition assistant ile yapabileceğinizi düşünüyorum.

Programı yükledim. Ama çözemedim yardımcı olabilir misiniz?
HDD'mi 2 bölüme ayırdım birleştirmek istiyorum. Bilgisayarımda SSD bulunuyor. HDD'yi depo olarak kullanacağım. Ve aklıma takılan bir konu daha var HDD'nin altında dynamic MBR yazıyor SSD'nin altında Basic GPT yazıyor. Bu bir sorun mu?
Sanırım yeni birim oluşturmak için dinamik diski basit diske dönüştürmem gerekiyor. Doğru mu anladım?

Son düzenleme:
Çözüm bulundu mu ben de aynı sorunu yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…