Coffee Lake Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #1 Disk birim yapma kısmında bu hatayı veriyor. Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2020
MilesEdgeworth Decapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 312 Çözümler 3 Yer Hiçlik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 18 Aralık 2020 #2 Coffee Lake dedi: Disk birim yapma kısmında bu hatayı veriyor. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Disk birim veya bölümü oluştururken mi çıktı bu hata?
Coffee Lake dedi: Disk birim yapma kısmında bu hatayı veriyor. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Disk birim veya bölümü oluştururken mi çıktı bu hata?
X xarresa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 113 19 Aralık 2020 #3 MilesEdgeworth dedi: Disk birim veya bölümü oluştururken mi çıktı bu hata? Genişletmek için tıkla... Evet ben de bugün bu hatayı aldım oluştururken çıktı hata.
MilesEdgeworth dedi: Disk birim veya bölümü oluştururken mi çıktı bu hata? Genişletmek için tıkla... Evet ben de bugün bu hatayı aldım oluştururken çıktı hata.