muzosoft Picopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 16 Nisan 2025 #1 Hata resimde göründüğü gibi. Çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2025
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.364 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #2 muzosoft dedi: Eki Görüntüle 2471506 Hata resimde göründüğü gibi. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya bütünlüğünü doğrulamayı dener misiniz? Eğer olmazsa Steam ayarlarından önbelleği temizlemeyi de deneyebilirsiniz.
muzosoft dedi: Eki Görüntüle 2471506 Hata resimde göründüğü gibi. Çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya bütünlüğünü doğrulamayı dener misiniz? Eğer olmazsa Steam ayarlarından önbelleği temizlemeyi de deneyebilirsiniz.
muzosoft Picopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 16 Nisan 2025 #3 GeForce GTX 1060 dedi: Oyunun dosya bütünlüğünü doğrulamayı dener misiniz? Eğer olmazsa Steam ayarlarından önbelleği temizlemeyi de deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kral denedim olmadı ve o diskimdeki bütün oyunlarda böyle yapıyor kalıcı bir çözümü var mıdır diski biçimlendirsem düzelir mi ki?
GeForce GTX 1060 dedi: Oyunun dosya bütünlüğünü doğrulamayı dener misiniz? Eğer olmazsa Steam ayarlarından önbelleği temizlemeyi de deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kral denedim olmadı ve o diskimdeki bütün oyunlarda böyle yapıyor kalıcı bir çözümü var mıdır diski biçimlendirsem düzelir mi ki?
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.364 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #4 muzosoft dedi: Kral denedim olmadı ve o diskimdeki bütün oyunlarda böyle yapıyor kalıcı bir çözümü var mıdır diski biçimlendirsem düzelir mi ki? Genişletmek için tıkla... Steam'e sağ tıklayıp ''Salt okunur'' ayarını kapatıp dener misin? Eğer olmazsa oyunu başka diske yüklemeyi dene. Ya da bir de yönetici olarak çalıştırıp dene sonradan başka diske yüklersin.
muzosoft dedi: Kral denedim olmadı ve o diskimdeki bütün oyunlarda böyle yapıyor kalıcı bir çözümü var mıdır diski biçimlendirsem düzelir mi ki? Genişletmek için tıkla... Steam'e sağ tıklayıp ''Salt okunur'' ayarını kapatıp dener misin? Eğer olmazsa oyunu başka diske yüklemeyi dene. Ya da bir de yönetici olarak çalıştırıp dene sonradan başka diske yüklersin.
Skylexr Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS PRIME B450M-K II AMD Ryzen™ 3 3100 RX480 8GB 16GB 3600MHz RAM Telefon: Samsung Galaxy S10 Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #5 Oyunu yüklü olduğu yerden çıkart ve başka bir yere yedekle. Sonra Steam'den sil geri oraya at ve indir. Bende bu şekilde düzelmişti.
Oyunu yüklü olduğu yerden çıkart ve başka bir yere yedekle. Sonra Steam'den sil geri oraya at ve indir. Bende bu şekilde düzelmişti.
muzosoft Picopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 16 Nisan 2025 #6 Skylexr dedi: Oyunu yüklü olduğu yerden çıkart ve başka bir yere yedekle. Sonra Steam'den sil geri oraya at ve indir. Bende bu şekilde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Disklerimde boş yer yok maalesef.
Skylexr dedi: Oyunu yüklü olduğu yerden çıkart ve başka bir yere yedekle. Sonra Steam'den sil geri oraya at ve indir. Bende bu şekilde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Disklerimde boş yer yok maalesef.
Skylexr Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS PRIME B450M-K II AMD Ryzen™ 3 3100 RX480 8GB 16GB 3600MHz RAM Telefon: Samsung Galaxy S10 Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #7 muzosoft dedi: Disklerimde boş yer yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Bende o tüm yöntemleri denedim en son bu çözdü çıldırtır adamı vallahi.
muzosoft dedi: Disklerimde boş yer yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Bende o tüm yöntemleri denedim en son bu çözdü çıldırtır adamı vallahi.