Targut.ay Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 - İ5- 11.NESİL - 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Merhaba, CIV 6 oyununu yükledim. Fakat açarken şöyle bir hata ile karşılaşıyorum. Nasıl düzeltebilirim bu durumu? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024
Merhaba, CIV 6 oyununu yükledim. Fakat açarken şöyle bir hata ile karşılaşıyorum. Nasıl düzeltebilirim bu durumu? Yardımcı olursanız sevinirim.
talha1481 Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 395 Çözümler 2 Yer Bolu 7 Temmuz 2024 #2 Dosyayı diske düzgün yazamadığı için hata alıyorsunuz silip yüklediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Targut.ay Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 - İ5- 11.NESİL - 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 _commonredist dosyasını tamamen silip steama geri geldim. Oyunu tekrar başlattım ve eksik olan dosyaları yükledi. şimdi oyun açılıyor. talha1481 dedi: Dosyayı diske düzgün yazamadığı için hata alıyorsunuz silip yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... ilgilendiğiniz için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
_commonredist dosyasını tamamen silip steama geri geldim. Oyunu tekrar başlattım ve eksik olan dosyaları yükledi. şimdi oyun açılıyor. talha1481 dedi: Dosyayı diske düzgün yazamadığı için hata alıyorsunuz silip yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
talha1481 Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 395 Çözümler 2 Yer Bolu 10 Temmuz 2024 #4 Targut.ay dedi: _commonredist dosyasını tamamen silip Steam'e geri geldim. Oyunu tekrar başlattım ve eksik olan dosyaları yükledi. Şimdi oyun açılıyor. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İyi günler dilerim. Artı 0 Eksi
Targut.ay dedi: _commonredist dosyasını tamamen silip Steam'e geri geldim. Oyunu tekrar başlattım ve eksik olan dosyaları yükledi. Şimdi oyun açılıyor. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İyi günler dilerim.